adscode
adscode

Yeni hayatın başında en güzel tatilin adresleri

Hayatlarını birleştirmeye karar veren iki kişinin mutluluğuna şahit olduğumuz düğünler bizim için ne kadar eğlenceliyse gelin damat için bir o kadar yorucu olabiliyor

Ben de yeni evlenen çiftlerin aslında tüm sevgililerin hem sakinliğin tadını çıkarıp rahatlayacakları hem de romantizmi her şekliyle yaşayabilecekleri balayı otellerini

BOĞAZ’IN TADINI ÇIKARMAK İÇİN

Boğaz’da hem düğün mekânı hem de sonrasında konaklamak için tercih edebileceğiniz çok güzel seçenekler var. Benim tercihlerim Kanlıca’daki A’jia Hotel (@ajiahotelofficial), Çengelköy’deki Sumahan On The Water (@sumahanonthewater) ve Ortaköy’deki The Stay Bosphorus (@thestaybosphorus).

İSTANBUL’A YAKINLARDAN

Orman havasını soluyarak golf, tenis ve binicilik yapabileceğiniz, şehrin uzakta bir silüet olarak göründüğü Kemer Country Hotel (@kemercountryhotelistanbul) hem bedeninize hem de ruhunuza iyi gelecek.

Casa Lavanda

 
Casa Lavanda (@casalavanda) Şile’de doğanın içinde büyülü atmosferi ve ayrıcalıklı mutfağıyla misafirlerini sakinlikle karşılıyor.

Parma Sole

Parma Sole (@parmasole) her mevsime güneş gibi doğacak rafineliği, Parma tarzına gönül verişi ve mutfağıyla adını yansıtıyor.

NG Enjoy

Orman yürüyüşleriyle ve SPA merkezinde rahatlamayı seven çiftlere Sapanca’da, doğanın hep başrolde olduğu iki büyük otel önerim var: NG Enjoy (@ngsapancaenjoy) ve Elite World (@eliteworldsapanca).

Karamürsel’deki Blue Pier Hotel (@bluepierhotel) İzmit Körfezi’nin dingin manzarasına karşı bütçe dostu bir seçenek.

Pınar Otel (@pinarotel.erdek) eskiyi yeniyle harmanladığı bir konseptle tasarlanmış.

Assos Dionysos Hotel

Çanakkale’deki Sivrice ve Sokakağzı koylarının birleştiği yere kurulan denize nazır Assos Dionysos Hotel (assosdionysos_hotel) sakinliğin içinde her şeyden uzaklaşmanın tadına varacaksınız.

İda Costa

İda Costa (@assosidacosta) önü deniz, ardı Kaz Dağları olan 9 dönümlük araziye kurulmuş... Ege mimarisine sadık kalınarak tasarlanmış otelin SPA’sı da düğün sonrası yorgunluk atmak için ideal.

Adatepe’nin kendine özgü dokusunu yaşayabileceğiniz İda Blue’da (@adatepeidablue) nereye baksanız doğayla göz göze geliyorsunuz. İster kahvaltı sofrasında ister akşam yemeklerinde olsun mutfağından yöresel ürünlerle çıkan menüleri tadın.

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder