adscode
adscode

Etek ve elbise zamanı

Yaz sezonu için tüm kıyafetlerimizi gözden geçirmeye başladığımız bu günlerde öncelikle gardıroplarımızın vazgeçilmez parçalarından biri olan yazlık elbiseler ile etekleri şimdiden çıkarmanızı öneriyo

Çünkü sıcak havalarda rahatlığıyla öne çıkan etekler ve elbiseler hem şık hem de feminen görünmenize yardımcı olan önemli parçalardan. Ayrıca yeni sezonda giyim kolaylığı sağlayan bu ikili, cüretkâr ve romantik tavırlarıyla sıcak yaz günlerini fethetmeye hazırlanıyor. Sıcak yaz günleriyle birlikte artık rahat ve kullanım kolaylığı olan kıyafetlerimizi çıkarmanın da vakti geldi. Gardıroplarımızın vazgeçilmez parçalarından biri olan yazlık elbiseler ve etekler, her yıl olduğu gibi bu yıl da oldukça popüler. Özellikle bu sezon renkli, canlı ve floral desenli elbiseler öne çıkarken, mini ve maksi boylarıyla dikkat çeken düşük bel etekler ise geri dönüyor. Tarzınıza eğlence, cazibe ve feminenlik katan etek ve elbiselerle seçiminize göre gündüzden geceye kusursuz bir geçiş sağlayabilir, tarzınızı yenileyebilirsiniz. Özellikle yaz ruhunu yansıtan mini, midi ve maksi elbiseler, enerjik ve farklı kesimleriyle sezonu fethetmeye hazır. Uçuşan etek ile yüksek bel detayları, desenli tasarımlar, asimetrik kesimler ve boyundan bağlamalı tasarımların bu yıl elbiseleri, sezonun en popüler parçaları yaptığı kesin.

TIĞ İŞİ ÖRGÜLER

Moda dünyası, bu yıl el işçiliğini de ön plana çıkararak, tığ işi parçalara da oldukça sık yer verdi. Özellikle 70’li yılların el yapımı örgü modelleri, elbiselerde de fazlaca kullanıldı. Kısacası ‘Bir ters, bir düz’ mottosu yaz elbiseleriyle yeniden sahneye çıkıyor. Romantik çiçek desenler ve patchwork esintileriyle tasarlanan straplez kesim elbiseler de yaz günlerinde aşkı tazeleyen romantik akşamlarda tercih edilecek parçalar arasında diyebiliriz. Ayrıca elbiseniz ister mini ister midi ya da maksi olsun, kullanılan çiçek desenler, sıcak havaların enerjisini bir kat daha artacağı kesin.

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder