adscode
adscode
adscode

Uyuşturucu baronu fizyoterapisti sayesinde yakalanmış

Lüks villanın içinde diş muayenehanesi bile var

Uyuşturucu baronu fizyoterapisti sayesinde yakalanmış

Sarıyer'de saklandığı villada yakalanan organize suç örgütü lideri ve uyuşturucu baronu Ürfi Çetinkaya'nın izine fizyoterapistin takip edilmesi sonrası ulaşıldığı öğrenildi. Çetinkaya'nın yine dışarı çıkmamak için evinin içine diş muayenehanesi yaptırdığı belirlendi. Fizyoterapistin de yapılan operasyonda gözaltına alınanlar arasında olduğu kaydedildi. Öte yandan bu operasyonda ilk kez teknoloji arama köpekleri Rio ve Atena kullanıldı.

Organize suç örgütü lideri ve uyuşturucu baronu Ürfi Çetinkaya, uyuşturucu ticareti yapmaktan girdiği cezaevinden 2012 yılında çıktı. Çetinkaya hakkında 2013 yılında yeniden yakalama kararı çıkarıldı. İnterpol tarafından da aranan ve 10 yıldır firari olan Ürfi Çetinkaya, dün akşam Sarıyer'de kaldığı villaya yapılan baskınla gözaltına alındı.

Uyuşturucu baronu fizyoterapisti sayesinde yakalanmış! Lüks villanın içinde diş muayenehanesi bile var

OPERASYONA İLİŞKİN YENİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI
Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Daire Başkanlığı tarafından yapılan operasyona dair yeni detaylar ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre polis, Çetinkaya'nın Sarıyer'de Uskumruköy'de kaldığı yönünde ihbar aldı.

 

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin