adscode
adscode
adscode

Son buluşmayı belgelemek yine Kate'e düştü

Belki kimi zaman siz de öyle hissediyorsunuzdur

Son buluşmayı belgelemek yine Kate'e düştü

Belki kimi zaman siz de öyle hissediyorsunuzdur... Bütün geniş aile çeşitli sebeplerle bir araya toplanır... Dedeler, babaanneler, anneanneler, amcalar, dayılar, teyzeler, halalar... Bazen bayram, bazen birinin doğum günü ya da yeni bebek heyecanı nedeniyle. En yaşlısından en gencine... Geçici süreliğine de olsa kırgınlıklar, küskünlükler unutulur. Tatlı tatlı sohbet edilir, herkesin yüzünde bir gülümseme vardır. O günün anısına dolu dolu fotoğraflar çekilir.

SON BULUŞMANIN ANISI
Bunlar arasında en duygusal olanları da aile büyükleriyle çekilenlerdir genellikle. Bazen objektifin ardındaki kişi, tüm geniş ailesiyle birlikte gülümseyen o büyüğe bakarak içinden geçirir belki: "Acaba böyle kaç buluşmada daha bizimle birlikte olacak?" Sonra da bu olumsuz çağrışımları zihninden silmek için "an"a döner ve "çekiyorum" diye seslenir aileye. Buluşma sebebi ne olursa olsun, o kare yıllar boyunca mutlu anların hatırası olarak kalır, hem aile albümlerinde hem de hafızalarda.

Belki de İngiliz kraliyet ailesinin gelini Kate Middleton da bu pozu çekerken aklından böyle bir düşünce, birkaç saniyeliğine de olsa geçmiştir. O sırada 96 yaşında olan İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth tam ortada. Torunlarından bazıları hatta torunlarının çocukları etrafında, dört bir yanında. Ailenin en büyüğü ve o ailenin devamlılığını sağlayacak en küçükler... Yani yeni nesiller. Bir başka deyişle Kraliçe 2. Elizabeth'in geniş ailesinin üyeleriyle son buluşmalarından birinin anısı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder