adscode
adscode
adscode

Serdar Ali Çelikler den Fenerbahçe Rennes maçı yorumu

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi B Grubu beşinci haftasında 3 0 geriye düştüğü maçta Rennes ile 3 3 berabere kaldı ve haftayı lider kapadı

Serdar Ali Çelikler den Fenerbahçe  Rennes maçı yorumu

Son derece atletik, kuvvetli ve driplingçi oyunculardan kurulu Rennes takımına 3-0'dan oyununu ve zihniyetini değiştirmeden 3-3'e getirmek, 4-3 olmadığına üzülmek beklenenden erken gelen devrimdir.

Jorge Jesus 50 türlü eleştirilebilir. Lakin büyük takım oyun zihniyetini geri kazandırmıştır.

Vasatizm gömleği artık yırtıldı. Şimdi sırada başta stadda olan piknik yapar gibi sinen; susan taraftarın vazgeçmişliğini, bırakmışlığını değiştirecek zihniyet dönüşümü var. Özellikle 30 yaş altı Fenerbahçeliler'in üzerine sinen "evham", "yine mi kötü günler", "bizden bir şey olmaz" gibi negatif düşüncenin dönüşmesi zaman meselesi. Ama kader dönüyor. O silik-loser karakter siliniyor.Açıkçası beklediğimden de erken oluyor. İki kez Fransa'nın en hızlı takımına karşı açık şekilde geri düşüldü ve iki kez geri yakalandı. Taraftarın da yeniden eski winner zihniyetini hatırlaması gerek.

Kaybedilen maçlar olacaktır. Farklı mağlubiyetler de olacaktır. Ama artık eski kimliğine kavuşan Fenerbahçe teslim olmayacaktır.Sıra bilhassa 30 yaş altı; tarihindeki winner dönemleri hatırlamayan taraftarın zihniyetinin değişmesinde. O da tam değiştiğinde önlenemez başarılar gelecektir.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder