adscode
adscode

Ruhumuzun izini sürmek

Ruhumuzun izini sürmek konusunda sizlerle bilgi ve görüşlerimi paylaşacağım Haberin Devamı

Değerli okurlar... Bu hafta aslında var oluşumuzun özü olan, bizi biz yapan, ancak günlük yaşam telaşında çoğu kez sesini duymazdan geldiğimiz “ruhumuzun izini sürmek” konusunda sizlerle bilgi ve görüşlerimi paylaşacağım.

Tüm paylaşımlarım gibi bu yazımda da ruhumuzun sesini dinlemek ve ona kulak vermek adına, yazımı okuyan herkesin farkındalık kazanmasını amaçlıyorum. Bir nebze başarılı olabilirsem ne mutlu bana…

RUHUMUZUN YAŞAM AMACI

“Mutluluğunun peşinden gidersen, kendini başından beri orada olan, seni bekleyen bir yola sokarsın ve yaşaman gereken hayat, yaşadığın hayattır.”

Joseph Campbell

Ruhumuzun yaşam amacı, şu anda bu dünyada bulunma nedenimizdir. Yoksunluğunu hissedip aradığımız şeyler, karşımıza ilginç tesadüflerle çıkan kişiler (hiçbir şey tesadüf değildir bu arada), muhtemelen ruhumuzun amacı ile bağlantılıdır. Hayat bu şekilde fırsatlar veya tesadüf dediğimiz olaylar, karşılaşmalar ile bizi yönlendirerek ileriye götürmeye çalışır. Bu çalışmayı hayattan bekleyen ise ruhumuzun ta kendisidir. “Bana yaşam amacımı göster ve beni ona ulaştır” der ruhumuz. Bu yüzden, ruhumuzun amacını bildiğimiz zaman, hayatımızdan son derece memnun ve tatmin olmuş hissederiz. Yaşam temamız bizim için doğru olduğunda, doğru yöne gidiyor olduğumuza dair bir akış, bir huzur ve rahatlık hissederiz.

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder