adscode
adscode

Recep Şahanı ele geçirince

Yaptığı paylaşımın ardından Enver Aysever Hayko Cepkin Celil Nalçakan gibi isimlerle tartışan Şahan Gökbakar opera sanatçısı Güvenç Dağüstüne de küfretti

Recep İvedik, birkaç saatliğine de olsa Şahan Gökbakar’ı ele geçirdi; ortalık birbirine girdi.

Her şey Şahan Gökbakar’ın muhalefet liderine hitaben yaptığı emir kipli açıklamayla başladı.

Birçok sosyal medya kullanıcısı gibi ünlüler de Şahan Gökbakar’ın üslubunu eleştirdi.

Ünlü komedyen bunun üzerine “Açıkla, bırak, konuş” gibi ifadeler içeren tweet’ini sildi, aynı sözleri bu kez “Açıklayın, bırakın, konuşun” gibi ikinci çoğul hitaplarla tekrar paylaştı.

Paylaşım üzerine Enver Aysever, Celil Nalçakan gibi isimlerle tartışan Gökbakar, opera sanatçısı Güvenç Dağüstün’e de küfretti.

Yaptığı hatanın farkına varmış olacak ki Amerika’dan, şuradan, buradan abuk sabuk örneklerle küfür etmeyi savunmaya çalıştı:

“Hep şunu düşünüyordum; insanlar bize aleni küfür edince biz ünlüyüz diye aynı tondan cevap veremiyoruz. Bugün bazı tanınmış arkadaşlar bana küfretmiş. Ünlü ve ünsüz arasında böyle bir kural var ama ünlü, ünlüye küfürle cevap verebilmeli. Sonra hemen ağlıyorlar ama. Aynı insanlar Amerikan talk show’larında siyasilere küfredilince bayılırlar, ‘Ne güzel, özgürlük’ derler; Robert de Niro, Trump’a sövünce yere göğe sığdıramazlar. Riyakârlık hep...”

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder