adscode
adscode
adscode

Oregon zamansız bir film

Aslı İnandık ile Serkan Çayoğlunun başrolleri paylaştığı Oregon filmi vizyona girdi İki ünlü oyuncuyla 80li yıllarda geçen filmle ilgili merak edilenleri konuştuk

Oregon zamansız bir film

Aslı İnandık ile Serkan Çayoğlu’nun başrolleri paylaştığı “Oregon” filmi, vizyona girdi. İki ünlü oyuncuyla 80’li yıllarda geçen filmle ilgili merak edilenleri konuştuk. “Oregon” sayesinde tanışıp arkadaş olduklarını belirten oyuncular, filmin zamansız olduğunu ve seyircinin yüzünü gülümseteceğini belirtti.
◊ Bu ikili nasıl bir araya geldi?

Aslı İnandık: Filmin yönetmeni Kerem’le (Ayan) Serkan’ı ikna ettik.

Serkan Çayoğlu: Ben geldiğimde zaten Aslı vardı. O yüzden pek de seçeneğim yoktu.

Aslı İnandık: Benimle tanışınca karşı koyamayacağını anladı. Şaka bir yana çok eskiye dayanan bir süreç “Oregon”un filizlenmesi. Ümit Ünal aslında Kerem çeksin diye bu senaryoyu yazıyor. 2 sene önce de Kerem bana ulaştı. Gaye karakterini oynamayı isteyip istemeyeceğimi sordu. Senaryoyu bir solukta okudum. Zaten Ümit Ünal’ın kalemini çok seviyorum. Senaryolarında bir büyü olduğunu düşünüyorum. Senaryoyu çok beğendim ve olumlu dönüş yaptım.

Serkan Çayoğlu: Ben de Aslı ile benzer duygular yaşadım. Senaryo çok samimi yazılmıştı. Karakteri de çok sevdim.

Aslı İnandık: “Çekerken çok eğlendik” lafı klasiktir... Gerçekten öyleydi. Sete girmeden önce hepimiz arkadaş olduk. Bu sayede samimiyeti kurduk ve çekimlerde doğaçlama yaparken de ortaya güzel şeyler çıktı.

◊ Daha önceden tanışmıyordunuz değil mi?

Serkan Çayoğlu: Hayır, tanışmıyorduk.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder