adscode
adscode
adscode

Memleket Partisinde toplu istifa depremi Listeler ortalığı karıştırdı

Memleket Partisi listelerinde Kocaeli İl Başkanı Murat Erinçin 2 sırada yer almasından yönetim rahatsızlıklarını dile getirmişti

Memleket Partisinde toplu istifa depremi Listeler ortalığı karıştırdı

14 Mayıs Genel Seçimleri öncesi Memleket Partisi'nin Milletvekili Adayları 9 Nisan'da ilan edildi. Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim edilen listelere göre Kocaeli milletvekili aday listesinin birinci sırasında il başkanlığından istifa eden Murat Erinç yer almadı. Listesinin ilk sırasında Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Umut Hamit Birben'in ismi konulurken ikinci sırada ise Murat Erinç'in ismi yer aldı.

1. SIRA GENEL MERKEZDEN

Listede 1. sırada yer almasına kesin gözüyle bakılan İl Başkanı Murat Erinç'in 2. sıradan aday gösterilip ilk sıraya ise genel merkez yöneticilerinden Umut Hamit Birben aday gösterildi. Parti içinde rahatsızlığa sebep olan liste ile ilgili partinin ilimizdeki yöneticilerinden Serhat Yırtıcı rahatsızlığını geçtiğimiz günlerde dile getirmişti.

TEPKİLERE CEVAP GELMEDİ

Parti içindeki rahatsızlıkların dile getirilmesine rağmen genel merkezin hiçbir adım atmaması üzerine rahatsızlık büyüdü. Genel merkezin bu sessizliği ise bardağı taşıran son damla olduğunu söyleyen parti yöneticileri ise istifa yoluna gitti.

MEMLEKET PARTİSİ KARTEPE TOPLU İSTİFA

Memleket Partisi İl Yöneticisi Serhat Yırtıcı "Kardeşim murat'a yapılan büyük haksızlık, ve ankara bu konuyla ilgili ziyarete geliyoruz dediğimizde, ölü taklidi yapıyorlar, ben bu haksızlığa sessiz kalmayacağın istifa ediyorum" diyerek istifa etmesinin ardından
Parti'nin Kartepe ilce başkanı Şahin Umut ve yönetim kurulu toplu istifa etti.

MEMLEKET PARTİSİ KOCAELİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

1-Umut Hamit Birben
2-Murat Erinç
3-Murat Gökdemir
4-Mehmet Bali
5-Özlem Kamışoğlu
6-Gürkan Oran Yıldız
7-Celal Isırkan
8-Baran Erseçkin
9-Birkan Virzilli
10-Samet Kirdudu
11-Enes Buğday
12-Gökberk Altın
13-Recep Cihad Şen
14-Ünal Karasağız

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder