adscode
adscode
adscode

Küsleri Barıştıran Spatifilyum

Spatifilyum son zamanlarda birçok mekânın dekoratif çiçeği olarak yerini alan saksı çiçeklerindendir Bu kadar popüler olmasının altında yatan sebep ise Spatifilyum anlamıdır

Küsleri Barıştıran Spatifilyum

Beyaz çiçeği ve uzun ince yaprakları ile zarifliği ve naifliği de simgeliyor. Aynı zamanda görünüşü ve güzelliği ile de ortamlara huzur veriyor. Barış ve huzur anlamına geldiği için de küsleri barıştıran çiçek olarak da gönderiliyor.  Birinden özür dilemek istiyorsanız veya hata yaptığınızı düşünüp nasıl af dileyeceğinizi bilemiyorsanız bu çiçek iyi bir tercih olabilir. Küsleri barıştıran ve girdiği ortama huzur ile esenlik veren çiçeklerdendir. Saflığı, duruluğu, masumiyeti temsil etmesinde görünümünün de büyük payı vardır. Aslına bakılırsa saksı çiçekleri arasında belki de iddiasız gibi görünen ancak en derin anlamlar barındıranlardan biridir. Eşinize karşı büyük bir hata yaptıysanız veya artık aranızdaki küslüğe son vermek istiyorsanız Spatifilyum’dan faydalanabilirsiniz. Çünkü hislerini daha iyi anlatacak bir çiçek muhtemelen bulamazsınız.  

Yeni iş yerine taşınan arkadaşınızın bulunduğu mekâna huzur göndermek için birebirdir. Açılışlara çelenk klasikleri yerine bu çiçeğin huzur ve esenlik getirmesi için sipariş verebilirsiniz. Küs olduğunuz anneniz, babanız, dostunuz, kardeşiniz, sevgiliniz veya arkadaşlarınıza da Spatifilyum gönderebilirsiniz. Zamanın ve mekânın ötesinde bir anlamı olduğundan illa kutlama günlerine özel gönderilmesi gerekmez. Canlılığı, beyaz çiçeklerinin naifliği ve tazeliği görenleri kendine hayran bırakır. Avsallar Çiçekçilik, canlı ve bir o kadar da taze çiçekleri bulabileceğiniz çiçekçilerden biridir. Bütçenizi yormadan sevdiklerinizi mutlu edeceğiniz çok fazla seçeneği vardır. Sevdiklerinizin kadın veya erkek olması fark etmez. Herkesin sevebileceği türden çiçeklerden olması erkeklere de hediye edilmesini kolaylaştırır. Sizin için emek harcayan ve işlerinizi kolaylaştıran kimselere de Spatifilyum gönderin. Bir erkeğe çiçek gönderilmez klişesini ortadan kaldırın. Çiçekler insanın enerjisini yeniler ve ortamın havasını değiştirir. Güzel dileklerin ve temennilerin cinsiyeti olmadığından erkeklere de gönderilebilecek çiçek arıyorsanız bunu seçebilirsiniz.

Küsleri barıştıran Spatifilyum barış çiçeğidir. Birine en güzel dileklerinizi ve temennilerinizi sunmak için de gönderebilirsiniz. Bayram ziyaretine, ev ziyaretine, uzun süredir görmediğiniz akrabalarınıza giderken de yanınızda götürebilirsiniz. Spatifilyum bakımı kolay ve zahmetsizdir. Hediye ettikten sonra uzun süre boyunca bakılabilen saksı çiçekleri grubundadır. Saksı çiçekleri her daim canlı ve taze kaldıkça gönderdiğiniz kişinin sürekli olarak sizi düşünmesini sağlar. Samimiyetinizi ilerletmek veya içtenliğinizi göstermek için de hediye edebileceğiniz çiçeklerden olup girdiği her ortamın dekorasyonunun ayrılmaz parçası olur. Mezuniyet, yıl dönümü, ay dönümü, sevgililer günü, anneler günü, babalar günü ve doğum günlerinde en güzel temennilerle hediye edin. Avsallar Çiçekçilik bakımını kolayca yapabileceğiniz, en özel ambalajlar ile çiçeklerinizi hazırlar. Çeşitli ödeme seçenekleri ve güvenilir teslimatı ile en iyi çiçek gönderimi deneyimini yaşarsınız. Seçtiğiniz görseldeki ürünün aynısı sevdiklerinizi mutlu edecek notlar ile teslimata çıkarılır.     

#AvsallarÇiçekçilik #Avsallarcicekci #çiçekçi #çiçeksepeti #çiçekbuketi #hediye #çiçeksiparişi #gelinçiçeği #kızistemeçiçeği #nişançiçeği #çiçekaranjman #annelergünü #annelergünühediyesi #gül #gülbuketi #kırmızıgül #papatya #papatyabuketi #orkide #orkideçiçeği #karanfil #karanfilbuketi#listanyus #guzmanya #saksı #çiçeği #spatifilyum #celbere

      brand mark  powered by

Avsallarcicekcilik.com            www.helaleldiyar.com                www.cicekci.tv

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder