adscode
adscode

Kuntz gitsin diye iki kez görüştü

Stefan Kuntz çok eleştirilmesine rağmen Türkiyeyi EURO 2024 grubunda liderliğe taşıdı Alman hocanın performansı ile ilgili düşünceniz nedir

Kitabın ortasından konuşacağım. Hakan Çalhanoğlu, iki kere konuştu Büyükekşi ile Kuntz'un gönderilmesi için. Kuntz'un son şansıydı Letonya ve Galler maçları. Yarım puan bile kaybetsek onu gönderip Fatih Terim'i getireceklerdi. Kuntz'u gram sevmeyen topçular, 6 puan kazanarak Kuntz'un takımın başında kalmasını sağladılar. Dua etsin ki, bu kadar karakterli bir kadromuz var. Aynı karakterli duruşu Kuntz'dan da bekliyoruz. Faroe'ye yenildiğimiz gün istifa etmesi lazımdı, şu anda bedavadan yer işgal ediyor.

JESUS BİLE BİLE YAPTI

 Fenerbahçe bir sezonu daha şampiyon olamadan kapattı. Taraftar kızgın, camia huzursuz. Bunun sorumlusu kimdir, neden?
Tek sorumlu olarak Jorge Jesus'u görüyorum. Hatta kırılma anı da Sevilla maçında yaşanan tribün olayları ve sonrasında verdiği "Mayısta gidiyorum" şeklindeki çirkin beyanat. Takımın içine dinamiti koydu, Giresunspor ve İstanbulspor maçlarındaki kayıplarla iş şu raddeye geldi. Adam bile bile önce takımla, sonra taraftarla, en son da yönetimle arasındaki bütün bağları tek tek kopardı. Ayrıca kendi transfer ettiği bitik adamları oynatmak uğruna Arda'yı harcamasını da hiç affetmiyorum. Ali Koç'un bu tabloda suçu yok, iyi bir hoca getirdi ama bu karaktersizliği hak etmedi.

HOCA OLMADAN DA TRANSFER YAPILIR!

 Fenerbahçe'nin hocası yok ama transferler yapılmaya başlandı. Aynı filmi izliyor gibiyiz. Hiç mi ders alınmıyor yoksa Başkan Ali Koç'un bir bildiği mi var?
Futbolda farkı kalite yaratır. "Dzeko'yu oynatmam" diyen teknik direktörle zaten işi olmasın F.Bahçe'nin. Hatta yetmez, Dzeko kalitesinde 2-3 transfer daha yapılmasını bekliyorum. Ne yani Zaha arasa "Dur hoca gelsin, ona sorayım" mı diyeceksin. Büyük kulüp refleksi böyledir kimi zaman. G.Saray'a bakın, İcardi'yi Dursun Özbek ve Okan Buruk istemediği halde almış Erden Timur, sonuç ortada… Futbolda fırsat kaçmaz.

VALENCİA YEDEK BEKLEMEYİ GÖZE ALMADI!

 33 yaşındaki gol kralı olmuş Valencia ile anlaşılmadı. Oyuncu, Brezilya'nın yolunu tuttu. 37 yaşındaki Dzeko transfer edildi. Maliyetinin 12 milyon Euro'yu bulduğu söyleniyor. Yorumunuz nedir?
Olaya ben farklı bakıyorum. Valencia gerçekten iyi oynadı, 33 golle katkı da sağladı. Ama Fenerbahçe, yeni sezon için Valencia'yı birinci golcü olarak düşünmedi. Daha star isimlere gideceğini söyledi. Valencia da yedek olmak istemedi, zirvede bırakmayı tercih etti. Ali Koç doğrusunu yapıyor, 200 milyon Euro'yu yakmış adam; şu anda 3'ün 5'in hesabını yapmaz.

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder