adscode
adscode
adscode

Kocamdan boşanmak beni baskıcı annemden de kurtardı

1980lerde ve 90larda gençliklerini yaşayan sinema ve magazin meraklıları onu çok iyi hatırlar Koyu renk saçları aynı renkte kalın kaşları pırıl pırıl mavi gözleri ve sanki çok usta bir sanatçının

Kocamdan boşanmak beni baskıcı annemden de kurtardı

YILLARCA SAKLADIĞI GERÇEKLERİ ANLATTI, İÇİNİ DÖKTÜ
Artık onun da gençliği, 20'li 30'lu hatta 40'lı yaşları bile geride kaldı. Yine de Sinema ve TV sektörüne gelen yeni kuşaklara rağmen yeri hala sağlam. Özellikle de son dönemde hayatının gizli yanlarını ilk kez gözler önüne serdiği, hatta bir nevi içini döktüğü belgesel ile adını bile duymamış olanlar bile artık onu çok iyi tanıdı.

Ufacık bir çocukken eşine az rastlanan güzelliğiyle sinemada bir anda yıldız olan Brooke Shields'dan söz ettiğimizi anladınız büyük olasılıkla. Artık 57yaşında iki çocuk annesi bir yetişkin olan Shields son dönemde hayatını konu alan bir belgeselle gündemin ilk sıralarından hiç inmedi.

On yıllarca hayatı hakkında bu kadar açık konuşmayan Shields, kendisine ün getiren PrettyBaby (Güzel Bebek) adlı filmden adını alan o belgeselin rüzgarıyla katıldığı programlarda da bugüne kadar bilinmeyen yanlarını anlatmayı sürdürüyor. Bunun bir örneğini de konuk olduğu Onward with Rosie O’Donnell’ adlı podcast yayınında sergiledi.

 
adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder