adscode
adscode
adscode

Kılıçdaroğlu 5 yıl içinde 300 milyar dolar para gelecek ve tamamı yatırıma ayrılacak

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu İzmirde Millet İttifakı liderleriyle beraber Türkiye için birlikte mücadele verdiklerini belirtti

Kılıçdaroğlu 5 yıl içinde 300 milyar dolar para gelecek ve tamamı yatırıma ayrılacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de, Millet İttifakı liderleriyle beraber Türkiye için birlikte mücadele verdiklerini belirterek, "İktidar olduğumuzda 5 yıl içinde 300 milyar dolar para gelecek ve tamamı yatırıma ayrılacak. Dışarıya götürdükleri 418 milyar doları parayı son kuruşuna kadar alıp Türkiye'ye getireceğim, endişe etmeyin. 'Parayı nasıl getireceksin?' diyorlar. Uluslararası hiçbir mahkeme bir devletin soyulmasına 'Evet' dememiştir. Hukuk ve adalet içinde, çalınan paraların tamamını getireceğiz" dedi.


CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile birlikte Gündoğdu Meydanı'nda İzmirlilerle buluştu. Kılıçdaroğlu'nun seçilmesi durumunda Cumhurbaşkanı yardımcısı olacakları açıklanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da mitinge eşlik etti.

Mitingde Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra Millet İttifakı liderleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İmamoğlu ve Yavaş da birer konuşma yaptı. Davutoğlu, Karamollaoğlu ve Uysal dışındaki liderlerin İzmir'deki mitinge eşleriyle birlikte katılmaları dikkat çekti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder