adscode
adscode
adscode

Kartal da 2 genç kız evde ölü bulundu

İstanbul Kartal da 2 genç kız 23 yaşındaki Dilara Gültay ve arkadaşı 30 yaşındaki Cansu Demirel bir evde ölü bulundu. Mustafa ise bilekleri kesilmiş halde hastaneye kaldırıldı

Kartal da 2 genç kız evde ölü bulundu

İstanbul Kartal'da gelen bir ihbar tüyler ürperten olayı ortaya çıkardı. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre Kartal Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 4 katlı binanın birinci katındaki daireye giren polis, Dilara Gültay (23) ve Cansu Demirel (30) adlı kadınların cansız bedenleriyle karşılaştı.

BİRİ BIÇAKLANDI DİĞERİ BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ
Cansu Demirel, 30 yaşındaydı.
Cansu Demirel, 30 yaşındaydı.
Dilara Gültay’ın cansız bedeninin banyoda, boğazında kesikler olan Cansu Demirel’in cansız bedeni ise oturma odasında bulundu. Polis yaptığı ilk incelemede kadınlardan birinin bıçaklanarak, diğerinin ise boğularak öldürüldüğünü belirledi.

ŞÜPHELİ İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU
Dilara Gültay 23 yaşındaydı.
Dilara Gültay 23 yaşındaydı.
Aynı saatlerde kendisini yaraladığı için hastaneye giden Mustafa P. (24) kadınları öldürdüğünü söyledi. Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Yapılan ilk incelemede Mustafa P.'nin iki kadını öldürüp ardından intihar girişiminde bulunduğunu tespit etti.


SABIKA KAYDI ÇIKTI

Noterde katiplik yapan Dilara Gültay ile elektronik firmasında çalışan Cansu Demirel'in yakınlarının dün kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

ÖNCE SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ İDDİASI

Öte yandan Dilara'nın Mustafa'nın kız arkadaşı olduğu; önce kız arkadaşını banyoda boğarak öldürdüğü ardındansa sevgilisinin arkadaşı Cansu'yu bıçakla katlettiği iddia edildi.

EVDE UYUŞTURUCU MADDE BULUNDU

Bir restoranda çalışan Mustafa P.'nin kasten yaralama suçundan sabıkası olduğu belirtilirken evde yapılan aramalarda uyuşturucu madde, fare zehiri, şizofreni ilaçları ve şırınga bulundu. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma yapılıyor.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Dilara Gültay'ın cansız bedeninin banyoda, boğazında kesikler olan Cansu Demirel'in cansız bedeninin ise oturma odasında bulunduğu kaydedildi. Kan donduran olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin