adscode
adscode
adscode

İşte Ronaldonun 300 bin dolarlık evi

Madrid deki evini kiraya çıkaran Ronaldo ailesiyle Riyada yerleşti Suudi Arabistanın Al Nassr takımında top koşturan futbolcu kentin en lüks rezidansında oturuyor

İşte Ronaldonun 300 bin dolarlık evi

Futbol tarihinin en büyük kontratıyla Manchester United’ın ardından Suudi Arabistan’ın Al Nassr takımına transfer olan Cristiano Ronaldo, Riyad’da krallar gibi yaşıyor! Yıllık 214 milyon dolara imza atarak rekor kıran yıldız futbolcu, yaptığı basın toplantısında “Avrupa’da işim bitti, bütün kupaları kazandım. Burada mutluyum, bilgim ve tecrübemle buradaki insanlara katkı sağlamak isterim” diyerek Suudi Arabistan’da gönülleri fethetmişti.

Riyad’da en iyi şekilde ağırlanan Ronaldo’nun yaşadığı ev geçtiğimiz günlerde İngiliz yatırım uzmanı Robert Eccles’in radyo programına konu oldu. Al Nassr transferiyle, nişanlısı Georgina Rodriguez ve 4 çocuğuyla birlikte Riyad’a taşınan ünlü yıldızın yaşadığı çatı katı göz kamaştırdı. Şehrin en prestijli binalarından Four Seasons Riyadh’ın rezidans katında yaşayan Ronaldo, buraya aylık 300 bin dolar kira veriyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder