adscode
adscode
adscode

İstanbul Valiliği nden kritik motokurye kararı Saat kısıtlaması geldi

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya saat 18.00 dan sonra motokurye ve elektrikli scooterların trafiğe çıkışına izin verilmeyeceğini açıkladı

İstanbul Valiliği nden kritik motokurye kararı Saat kısıtlaması geldi

Uzun zamandır beklenen kar yağışının başladığı İstanbul'da Meteoroloji Genel Merkezi'nden uyarı yapıldı. Kuvvetli fırtına ve kar yağışının beklendiği İstanbul'da sarı kodlu uyarı geldi. Gelişmelerin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Valiliği halkı hava durumuna karşı uyarırken, önlemler almaya da başladı.

Motokurye ve scooterlar için saat uyarısı geldi

Bu akşam etkisini göstermesi beklenen kar yağışının yağışının salı ve çarşamba günü kuvvetini artıracağı tahmin ediliyor. Yağışlar perşembe gününden itibaren ise etkisini yitirecek. Son hava durumu raporlarına göre MGM'den sarı kodlu uyarı geldi.

 

Sarı kodlu uyarı ile birlikte motokuryeler için de kritik bir karar alındı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın yaptığı açıklamaya göre saat 18.00'dan sonra motokuryelerin ve elektrikli scooterların trafiğe çıkışına izin verilmeyecek.

İstanbul'da scooter tartışması büyüyor: Üç firma İstanbul'dan çekildi!

Vali Ali Yerlikaya'nın Twitter üzerinden yaptığı açıklama ise şu şekilde:

"Kıymetli hemşehrilerim, 18.00'den itibaren ilimizde etkisini artırması beklenen fırtına, karla karışık yağmur ve kar yağışı nedeniyle; motosiklet elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarına İZİN VERİLMEYECEKTİR."

Paylaşın
adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin