adscode
adscode
adscode

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu Yalovada halka hitaben konuşma yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Yalovada düzenlenen mitingte konuştu İmamoğlu Siz zannediyor musunuz biz Hatayı Maraşı Antepi zannediyor musunuz biz Adıyaman’ı düştüğü

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu Yalovada halka hitaben konuşma yaptı

 

Yalova'da halka hitap eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:


“Çok güzel bir karşılama bu. Çok güzel bir buluşma. Benim Yalovalı hemşerilerim beni karşıladı ya dünyanın en mutlu insanı oldum şu anda. Gelirken denizin ortasında ben bu kalabalığı görseydim yüze yüze gelirdim” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:
“En ön kısımda durup da beni burada karşılayan hanımefendiler yürekten teşekkür ediyorum sizlere. Çok genç görüyorum burada, ne güzelsiniz gençler.

Bu cennet Yalova bize Atatürk’ün emanetidir. Burası Atatürk’ün sevgisiyle, ilgisiyle gelişip büyümüş, olağanüstü güzel bir şehirdir. Atatürk’ün tek bir ağacın tek bir dalına bile kıyamadığı bir şehirdir Yalova. Bir ağacın dalını kesmemek için koca bir köşkü yürüttüğü şehirdir Yalova. Yalova bizim gözbebeğimiz. Önceden Yalova denildiğinde akıllara turizm gelirdi. Her köşesi cennet gibi.


Ben 80’li yıllarda, belki biraz bilinmez, benim ailemin ilk adım attığı yer Yalova’ydı. Burada yaşadım ben. Bakın akrabalar komşular çıkmaya başladı. Benim babam 80’li yıllarda adımını Yalova Çiftlikköy’de adım attı.

Ama ne yazık ki bu cennet Yalova, bir süre sonra turizm yerine 99’dan sonra depremle anılmaya başlandı. Burada iki önemli acil görevimiz var. Yalova’nın tekrar ve çok değerli bir şekilde tanıtıldığı, dünyanın vitrinine konulduğu, İstanbul’la da paslaşan bir karakterle tekrar turizm şehri yapacağız. İkinci önemli konu İstanbul’la paralel. Beklenen depreme karşı çok güçlü ve hazır bir hale getireceğiz. Depreme dayanıklı bir Yalova olacak. İşte bu işleri biz yaparız. Çünkü nasıl yapılacağını çok iyi biliyoruz göreceksiniz.”

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder