adscode
adscode
adscode

İspanya ekipleri Arda Gülerin peşinde

Fenerbahçenin milli futbolcusu Arda Güler transferin gözdesi olurken LaLiga ekiplerini de peşine taktı İspanyol basını Arda Güleri statta takip eden kulüpleri duyurdu

İspanya ekipleri Arda Gülerin peşinde

Türkiye'de birçok oyuncu, Avrupa'nın radarındayken Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu'dan sonra heyecan yaratan diğer isim ise Arda Güler oldu.
İspanya'da yayın yapan todofichajes, Arda Güler'in peşinde olan İspanyol kulüplerini açıkladı!
Haberde Arda'nın, Fenerbahçe'nin hücum sisteminde önemli bir yeri olduğu belirtildi.
Barcelona'nın Arda Güler'e en çok ilgi duyan kulüp olduğunu vurgularken milli futbolcunun peşindeki diğer kulüpler de duyuruldu.
Habere göre Atletico Madrid, Sevilla ve Villarreal de Arda Güler'i takip ediyor.
Atletico Madrid'in Joao Felix'in ayrılığından sonra Antoine Griezmann'ı takip edecek profilde bir oyuncu aradığını ve Arda'nın uygun aday olduğu kaydedildi.

Fenerbahçe formasıyla bu sezon 21 maça çıkan Arda Güler, 3 gol 2 asistlik performans sergiledi.
Profesyonel futbol takımlarının altyapılarında futbol öğrenen çocuklar için eskilerin "ikibuçukluk" diye tabir ettiği top toplayıcılıktan gelen Arda Güler, genç yaşta Gençlerbirliği'nden transfer olduğu Fenerbahçe'de adından söz ettirmeye başladı.
13 yaşındayken 10 Şubat 2018'de Gençlerbirliği-Trabzonspor maçında top toplayıcı olarak görev yapan Arda kısa sürede tüm Türkiye'nin tanıdığı isme dönüştü.
Gençlerbirliği altyapısından Ocak 2020'de Fenerbahçe altyapısına transfer olan Arda Güler, sarı-lacivertli formayla geçen sezon ilk profesyonel maçlarına çıktı
Genç futbolcu son iki sezonda gösterdiği performansla A Milli Takım'a yükselmiş ve A Milli Takımımızın Kasım 2022'de Çekya'yla oynadığı maçta ay-yıldızlı formayı ilk kez üzerine geçirmişti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder