adscode
adscode
adscode

İpek Tuzcuoğlundan Asmalı Konak açıklaması

son yıllarda daha mütevazı bir hayatı tercih ettiğini açıklarken Ünlü olmayı bir kenara mı bıraktınız sorusunu cevapladı Yeni projesi hakkında bilgi veren oyuncu final tarihinin üzerinden 20 yıl geçti

İpek Tuzcuoğlundan Asmalı Konak açıklaması

Son olarak 2021 yılında final yapan 'Tövbeler Olsun' dizisinde rol alan İpek Tuzcuoğlu, önceki gün arkadaşları Aslı Manav ile Nilgün Toktaş'ın Nişantaşı'ndaki mağazasını ziyaret etti.

"DEĞİŞİK BİR İPEK GÖRECEKLER"

Yeni bir projesi olduğunu söyleyen ünlü isim, "Seyirciler değişik bir İpek görecekler. Eylül ayında ekranlarda olacağım. Saçlarım da değişik olacak" dedi.

FİT GÖRÜNTÜSÜNÜN SIRRI

"Yıllardır ilk günkü gibisiniz. Bunun sırrı nedir, genle mi alakalı?" sorusu üzerine Tuzcuoğlu, "Biraz genetik faktör var ama insanları seviyorum. Pozitifim ve negatif insanları sevmiyorum. Çalışıyor ve üretiyorum. Eğitim verip, öğrenci yetiştiriyorum. YouTube kanalımda programlar yapıyorum" ifadelerini kullandı.

"RUHUMU HEP DİNGİN TUTMAYA ÇALIŞIYORUM"

Son yıllarda sakin bir hayat yaşadığını belirten Tuzcuoğlu, "Daha izole, daha sakin ve minimalist bir hayat yaşıyorum. Sadece görsel anlamda değil, ruhsal anlamda da. Ruhumu hep dingin ve dengede tutmaya çalışıyorum. Daha mütevazı yaşıyorum" açıklamasını yaptı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder