adscode
adscode
adscode

İlhan Doğan İnsanlara bir ışık olsun istiyorum

İş hayatındaki başarılardan dolayı Avrupada Müthiş Türk olarak tanınan İlhan Doğanın hayat hikâyesi Erdal Murat Aktaşın yönetmenliğinde Her Şeye Rağmen adıyla sinema filmine yansıtıldı

İlhan Doğan İnsanlara bir ışık olsun istiyorum

Erdal Murat Aktaş’ın yönettiği filmde başrolleri; Erkan Petekkaya, Sinan Akdeniz, Barbara Sotelsek, Rıza Akın, Kaan Kaiser, Aslihan Malbora, Ekin Mert Daymaz, Robert Maaser ve Melissa Deger paylaştı. Senaryosunu Ali Dündar, Coşku Kılıç ve Gürhan Özçiftçi’nin yazdığı, müziklerini Fahir Atakoğlu'nun yaptığı ‘Her Şeye Rağmen’de hayatı anlatılan İlhan Doğan, Habertürk’e verdiği röportajda röportajda başarıya ulaşmanın temel taşlarının neler olduğundan, annesini arama sürecine kadar birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Filmi ilk kez Cannes’da izlemiştiniz. O anlarda neler hissettiniz?
Hikâye; 40 - 50 sene öncesine gidiyor, bütün yaşadıklarım, köyden ağabeyime olan olaylara kadar her şey var. Bana her şey olsun, benim için problem değil ama aile olarak onlar benim için önemliydi. Özellikle çocuğunu kucağında taşıdığı yerde Orhan ağabeyimin ne kadar güçlü olduğunu tekrar gördüm ve bunu zamanında gerçekten görmüştüm. Çocuğunu kucağına alıp yağmurlu bir havada onu okula götürdüğü sahnede “iş adamıyım diye o hep beni güçlü zannediyor ama kendisi ne kadar güçlü biri” dedim. Daha güçlü olamaz, orada çok duygulandım.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder