adscode
adscode
adscode

İçişleri Bakanı Soylu sahurda vatandaşlarla buluştu Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 14 Mayısta sadece ana muhalefetin ve diğer muhalefetin ağzı kapatılmayacak

İçişleri Bakanı Soylu sahurda vatandaşlarla buluştu Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, " 14 Mayıs'ta sadece ana muhalefetin ve diğer muhalefetin ağzı kapatılmayacak, Allah'ın izniyle Amerika'nın da Avrupa'nın da bütün kötülüklerin de ağzı kapanacak. 50 gramlık oy pusulaları kendilerini dünyanın en güçlüsü zannedenlere demokrasinin aslen ne olduğunu, onların demokrasiden bir şey anlamadığını gösterecek. "dedi.

İstanbul 2. Bölge'den AK Parti milletvekili adayı olan Soylu, seçim çalışmaları kapsamında Bahçelievler'de vatandaşlar ve partililerle buluştu.

Soylu iftar sonrası AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından bir kafede vatandaşlarla buluşarak bir süre sohbet etti.

Bakan Soylu burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 2023 için oluşturulan hedeflerin önemli bir bölümüne ulaşıldığını, seçim sonrasında tüm sözlerin gerçekleşeceğini kaydetti.

Türkiye yüzyılında tüm projelere daha da hız vereceklerini söyleyen Soylu, " Türkiye'nin yapacağı çok iş var. Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin yüzyılı için yapacağı çok iş var. Milletimizin yapacağı çok iş var. Onun için 25-26 gün kaldı. Çok çalışmalıyız. Çok gayret göstermeliyiz. Milletimize 21 yıldır hangi devrimleri yaptığımızı anlatmalıyız, bu ülkede nelerin olmadığını, nelerin başarılı olamazsın dediklerini, siz yapamazsınız dediklerini. Ama geriye doğru baktığımızda dava arkadaşlarımızın milletimizin iradesiyle biz yaparız Allah'ın izniyle, gerçekleştiririz diyerek ortaya koydunuz. "diye konuştu.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder