adscode
adscode
adscode

Hızlı kilo alıyorum ama bir türlü veremiyorum diyenler dikkat Bu 9 alışkanlık kilo aldırıyor

Kilo aldığınızda genellikle sağlıksız yağlı ve hazır gıdaların buna neden olduğu söylenir Bu doğru ancak buna ek olarak zararsız sandığınız bazı durumlar da kilo almanıza yol açabilir

Hızlı kilo alıyorum ama bir türlü veremiyorum diyenler dikkat Bu 9 alışkanlık kilo aldırıyor

Ek protein olmadan öğle yemeğinde salata yemek

Taze sebzelerle karıştırılmış bir salataya sahip olmak akıllıca bir harekettir, ancak proteini de atlamayın! Her öğüne protein eklemek, tok hissetmenize ve kilo vermenize yardımcı olmak için çok önemlidir. Young, "Protein, günün ilerleyen saatlerinde yiyebileceğiniz yiyecek miktarını azaltarak daha uzun süre tok hissetmenize yardımcı olur" diye açıklıyor. " Araştırmalar, yüksek proteinli diyetlerin vücut ağırlığını azaltabileceğini ve aşırı yemeyi/gereksiz atıştırmayı ortadan kaldırabileceğini göstermiştir."

Ağrı kesici ilaç almanın yaygın bir yan etkisi kabızlıkla uğraşmaktır. The Nutrition Twins, bağırsaklarınızı hareket ettirememenin, son birkaç gün içinde tükettiğiniz tüm yiyeceklerin ölçek numarasına dahil edildiğini göz önünde bulundurarak hızlı kilo alımına yol açabileceğini söylüyor.

Hızlı kilo alıyorum ama bir türlü veremiyorum diyenler dikkat! Bu 9 alışkanlık kilo aldırıyor
"Rahatsız edici hızlı kilo alımı tipik olarak en çok karın bölgesinde hissedilir, çünkü burası yedeklemenin meydana geldiği yerdir ve birkaç kemer boyuna çıkmak alışılmadık bir durum değildir. İyi haber şu ki, bu kiloyu istediğiniz kadar çabuk kaybedebilirsiniz. Bağırsaklarınızı hareket ettirdiğinizde kazandınız" diye ekliyorlar.

Parfüm içeren ürünler kullanmak

Bu, muhtemelen kilo alımıyla ilişkilendirmeyeceğiniz ultra sinsi, inanılmaz derecede yaygın bir alışkanlıktır. Ancak The Nutrition Twins, en sevdiğiniz kokulu vücut losyonlarının, saç bakım ürünlerinizin ve hatta içindekiler listesinde koku içeren temizlik maddelerinin de hormonlarınızı bozan ve obeziteyi teşvik eden "bir kimyasallar sınıfı" olan ftalatlara sahip olabileceği konusunda uyarıyor.

 

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder