adscode
adscode
adscode

Erfelek te Kadınların Sosyalleşeceği Alan Artıyor

MHP Erfelek muhtar adayı Gökhan Göksu seçim çalışmalarında kadınları da unutmuyor

Erfelek te Kadınların Sosyalleşeceği Alan Artıyor

Kadınların sosyalleşeceği ve kendini geliştireceği yeni alanlar açacak. Kadının toplumdaki yerinin çok büyük olduğunu vurgulayan MHP Erfelek muhtar adayı, kadınlara ilişkin projeler de üretiyor. Kadınların sosyal yaşamda var olması ve sosyalleşirken kazanması için de projeleri var.
Her kadının üretip kendine faydası olması gerektiğini her seferde vurguluyor. Kadınların evden çalışarak ve kendini geliştirerek kazanç sağlamasını da istiyor. Ücretsiz internet çalışması kadınları da kapsıyor. Online eğitim programları ile kadınların kendilerini daha da geliştireceğine inanıyor.
Veri bilim merkezi sadece gençleri kapsamayacak. Üreten ve çalışan kadınlar da bu merkezden yararlanabilecek. Günlük yaşamı kolaylaştıran projeleri olan kadınlar veri bilim merkezinden de yararlanabilecek. Kadınların uluslararası projelerde yer alması için de çalışmalar yapacak. Avrupa Birliği kapsamındaki projelerle kadınlara destek olacak. Ürettiklerini satan ve pazarlayabilen kadınlar kendini geliştirirken ev ekonomisine de katkıda bulunacak.
Kültür merkezlerinde kadınların katılacağı projeler düzenleyecek. Aile danışmanlık eğitimleri vererek aileyi sadece maddi anlamda kalkındırmayacak. Aynı zamanda aile içi huzur ve iletişimin tesisi için de çalışmalar yapacak. Aile merkezlerinden kadınların çok daha fazla destek alması için gerekli atılımları da gerçekleştirecek.
Kadınların her yönden kendini geliştirebileceği bir Erfelek için Gökhan Göksu ile birlikte hareket etmesi gerekiyor. Kadınları da düşünen ve sosyalleşmesine katkısı olacak projeler sayesinde artık bambaşka Erfelek olacak.
Çalışmak isteyen ve çocuklarını bırakamayan kadınlar için de proje aşamasında olan fikirleri bulunuyor. Annelerin çocukları ile sosyalleşeceği ve bir yandan da para kazanacağı projeler üretiyor. Seçim çalışmaları boyunca herkesi tek tek dinleyerek sorunlar hakkında şimdilik fikir ediniyor. İstekler doğrultusunda ekibi ile güzel projeler de oluşturacak. Halkın ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda sayılanlar dışında da topluma yararlı çalışmaları olacak.
MHP Erfelek muhtar adayı iken verdiği sözleri muhtar olduğunda da tutmak için ayakları yere basan projeleri var. Muhtarlık bünyesinde kadınları destekleyecek birim oluşturulacak. Kadınlar fikirlerini ve isteklerini bu birime iletecekler. Aynı konuda çok fazla istek olduğunda ortak çalışma ile projeler hayata geçirilecek. Erfelek çok daha güzel bir yer olsun diye Gökhan Göksu her yeri tek tek geziyor. Herkesle konuşup uzunca dinlemesinin sebebi de budur. Vatandaşların istediklerini ve yakındıkları konuları inceliyor. Böylece herkesin memnun olacağı yönetim şekli getirmeyi planlıyor. Halkın da yönetimi yönlendirebileceği anlayış ile yola çıkıyor. Halk eksik gördüğü ve olmasını istediği konularda muhtarına ulaşabilecek.
MHP Erfelek muhtar adayı olarak çıktığı yolda en büyük destekçisi bölge sakinleri olacaktır. Mahalle sakinleri Gökhan Göksu ile çok büyük projelere imza atacak. Böylece Erfelek örnek mahalle olma yolunda emin adımlarla ilerleyecek. Erfelek’e projeleri ile yeni bir soluk getirecek.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder