adscode
adscode
adscode

Erfelek in Uzun Süredir Var Olan Sorunlarına Çözüm Bulunuyor

MHP Erfelek muhtar adayı bölgedeki yapısal eksikleri de tespit etmek için her yeri geziyor

Erfelek in Uzun Süredir Var Olan Sorunlarına Çözüm Bulunuyor

Muhtar olduğunda gerekli bakım ve onarım çalışmalarının neler olacağını şimdiden tespit ediyor. Halkın yaka silktiği konularda ve yapılarda geliştirme ile bakım çalışmaları da yapılacak. Önceden yaptığı tespitler doğrultusunda bölgeyi daha yaşanılası hale getirmeyi planlıyor. Bunun için kurduğu ekip gerekli notları alıp projelendirmeyi yapacak. Bunun için de yol, kanal, köprü ve ortak kullanım alanlarını inceliyor. Oluşturulan rapor doğrultusunda muhtarlığının ilk gününden itibaren gerekli çalışmalara bir an önce başlayacak.
Uzun süredir sorun olan ve yapılmayan yerler konusunda büyük çaplı çalışmaları olacak. Yapım ve onarım işlerinin fazlaca kısmını daha muhtarlığının ilk yıllarında çözmeyi planlıyor. Var olan yapılar dışında kentleşmeye bağlı bölgenin var olan ihtiyaçlarını da tespit ediyor. Yetersiz yapılar ve onarılmamış yerler için de ekipler şimdiden gerekli projelendirmeyi oluşturuyor. İlk iş gününden hangi projeleri sırası ile hayata geçireceği de şimdiden belli. 5 yıl boyunca çalışan ve sürekli üreten birine yaşadığınız yeri emanet etmek istiyorsanız Gökhan Göksu iyi bir tercih olacak.
MHP Erfelek muhtar adayı Gökhan Göksu, parkları ve oturma alanları ile buranın özenilen bir yer olmasını sağlayacak. Kadınlar komşuları ile vakit geçirirken çocuklar güvenli şekilde oyun alanlarında oynayabilecek. Ağaçlardan uzak yetişmeyen ve yeşillikten kopmayan çocuklar için gerekli çalışmalar yapacak. MHP Erfelek muhtar adayı, Erfelek’i teslim aldığından çok daha yeşil bir yere dönüştürecek.
Gönüllü Erfelek ekibi kurarak doğal afet ve acil durumlarda profesyonel hareket etmeyi amaçlıyor. Erfelek’i hep birlikte çok daha güzel bir yere dönüştürmek için bölgeyi birçok yönden inceliyor. Bilim, teknoloji, sağlık, endüstri, sanayi ve daha birçok alanda Erfelek’i geliştirmeyi planlıyor. Projeleri içerisinde halkın uzun süredir yakındığı yol ve yapım çalışmaları da var. Bütçeyi doğru kullanarak gerekli yerlerde yol ve köprü yapımını gerçekleştirecek. Kışın sürekli sorun çıkaran ve etrafı kirli gösteren yerlerin de çaresine bakacak. Yapı, bakım ve onarım işlemlerinden halkın zarar görmemesi için de tedbirler alacak.
Kentleşme yönetmeliğine uygun olarak yeni inşaatların yapılmasını sağlayacak. Bölgesel afetlerden halkı korumak için gerekli zemin ve etüt çalışmaları da planlıyor. Erfelek’i güvenli ve kaliteli bir yaşam merkezine dönüştürmek en büyük projelerinden biri olacak. Yaşadığınız yerde mutlu olmak istiyorsanız bu hayalinizi Gökhan Göksu ile gerçekleştirin.
Hastalıklardan halkın daha az etkilenmesi adına gerekli ilaçlama ve sağlık çalışmaları ile de yakından ilgilenecek. Yazın ve kışın karşılaşılan zorluklardan halkın en az etkilenmesi için de çalışmalar yapılacak.
Sosyal yardıma ihtiyaç duyan aileler tespit edilip en iyi şekilde yardım alması sağlanacak. Maddi durumu yetersiz olanlar, engelli ve hastaları olanlar ile yaşlılar için sosyal destek projeleri yürütecek.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder