adscode
adscode
adscode

Dursun Özbek Yaraları sarmak için Galatasaray olarak elimizden geleni yapacağız

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremler nedeniyle çok üzgün olduklarını söyledi

Dursun Özbek  Yaraları sarmak için Galatasaray olarak elimizden geleni yapacağız

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremler nedeniyle çok üzgün olduklarını söyledi. Dursun Özbek, "Gerçekten çok hazin bir durum var. Büyük bir depremle karşı karşıyayız. Galatasaray olarak elimizden gelen her şeyi depremzedelere ulaştırmaya çalışıyoruz" dedi. 

Dursun Özbek ile kulübün yönetim kurulu üyeleri, depremzedeler için başlattıkları yardım kampanyasının Nef Stadı'ndaki merkezini ziyaret etti.

Burada GSTV'ye açıklamada bulunan Özbek, Türkiye'nin çok büyük depremler yaşadığını belirterek, "Bütün Türk milletine geçmiş olsun diyorum. Allah bir daha böyle şeyler göstermesin. Hazin bir durum var. Çok büyük bir depremle karşı karşıyayız. Galatasaray olarak elimizden gelen her şeyi depremzedelere ulaştırmaya çalışıyoruz. Çalışan arkadaşlarım büyük bir özveriyle gelen yardımları tasnif ediyor. Onlara çok teşekkür ediyorum. Bölgeye hemen ulaştıracağız" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un da bölgeye intikal edeceğini vurgulayan Özbek, "Hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Ailelerine Allah sabır versin. Galatasaray olarak bu yaraları sarmak için her şeyi yapacağız. Milletimize geçmiş olsun diyorum" değerlendirmesinde bulundu. (AA)

Paylaşın
adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder