adscode
adscode
adscode

Düğüne gelinin annesi damga vurdu O omuzundaki lahana mı

Yaz geliyor ve ünlüler dünyasında da düğün sezonu başladı Dünyanın birçok ülkesinden ardı ardına düğün haberleri geliyor

Düğüne gelinin annesi damga vurdu O omuzundaki lahana mı

Yaz geliyor ve ünlüler dünyasında da düğün sezonu başladı. Dünyanın birçok ülkesinden ardı ardına düğün haberleri geliyor. Önümüzdeki aylarda da sırada uzun süre konuşulacak başka düğünler var. Diğer yandan bu yılın ilerleyen aylarında evlenecek olan genç kızlar için bu konuda ilham kaynağı olacak gelinlikler, birbirinin peşi sıra dünya sahnesine çıkıyor.
BİR YANDA GELİN, DİĞER YANDA GELİN ANNESİ
İşte bu tür düğünlerden biri geçen hafta sonu gerçekleşti. Geçen hafta 'ölüm onları ayırıncaya kadar' birlikte kalma sözü vererek nikahlanan genç çift,bu kez de yine dünyanın meraklı bakışları altında düzenlenen düğünde mutluluklarını paylaştı. Bakalım kim bu muradına eren genç çift.

Tabii bu törenin en çok konuşulan ayrıntılarına yani gelinliğe ve onu tamamlayan duvağı da mercek altına alalım. Hatta birçok düğünde örneği az görünecek şekilde gelin annesinin giyim kuşamına biraz yakından bakalım. Çünkü düğünün gerçekleştiği cumartesi gününden bu yana en çok bu iki ayrıntı konuşuluyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder