adscode
adscode
adscode

Düğündeki kız da evlendi Damat onu görünce ağlamış

Takvimler 2011 yılını gösteriyordu Günlerder 29 Nisan Aslına bakılırsa bütün dünya o günü büyük bir hevesle ve heyecanla beklemişti

Düğündeki kız da evlendi Damat onu görünce ağlamış

Takvimler 2011 yılını gösteriyordu. Günlerder 29 Nisan... Aslına bakılırsa bütün dünya o günü büyük bir hevesle ve heyecanla beklemişti. Çünkü modern çağlarda bir peri masalı gerçeğe dönüşecekti. Dünyanın en gözde bekarlarından biri o gün, hayatının kadınıyla evleniyordu.
ÜÇ KIZ KARDEŞ BÜTÜN DİKKATLERİ ÜZERLERİNDE TOPLADI
Damat, zamanı geldiğinde ülkesinin tahtına çıkacak bir prensti.. Gelin ise yeryüzünde kim bilir kaç genç kızın hayalini kurduğu hayali gerçeğe dönüştürecek ve bir "prenses" olacaktı.Sonuç olarak hem konukların huzurunda hem de TV ekranları ve internet aracılığıyla milyonların tanıklığında evlendiler.

Düğündeki kız da evlendi: Damat onu görünce ağlamış
Lady Amalia (en solda) ikizi Eliza ve ablaları Kitty, kuzenleri William'ın düğününde diğer konuklardan rol çalmıştı.

Günün yıldızı olan gelin bir yana o törenin konukları da dikkat çekecek türdendi. Dünyanın önde gelen isimleri, öyle bir düğüne konuk olmanın gururuyla yerlerini aldılar. Özenle seçilerek davet edilen konuklar arasında üç kişi vardı ki diğerlerinden bir adım öne çıktılar. Üç güzel kız kardeş.

Onların bu kadar dikkat çekmesi boşuna değildi elbette. Her şeyden önce güzellikleri, görülmeyecek türden değildi. Sarı saçları, mavi gözleri, endamları ve kıyafetleriyle boş yere gazetecileri peşlerinden koşturmamış, bütün konuklar onları sebepsiz yere yan gözle izlememişti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder