adscode
adscode
adscode

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğandan açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizlide düzenlenen iftar programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Yarın akşam Karadenizde Türkiye'ye doğalgazı dağıtımını yapacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğandan açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de düzenlenen iftar programında konuştu.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkan başlıklar şöyle...

Bugün Denizli yine destan yazdı, tarih yazdı, geleceğinin aydınlık Türkiyesine yeni bir pencere açtı. Desteğiniz, dayanışmanız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ülkesinin geleceği için dertlenen hiçbir insanı dışarıda bırakmayacağız. Türk, Kürd, Muhacir, Sünni, Alevisiyle 85 milyon bir ve beraber olacağız. Aramıza nifak tohumları saçmak isteyen fitnecilere asla prim vermeyeceğiz. Kardeş olacağız ve inşallah ebediyyen de kardeş kalacağız. Denizli için hemen şimdi diyerek hedeflerimize doğru sağlam adımlarla yürüyeceğiz. 40 senedir Denizli ile birlikte tüm Türkiye'nin hizmetindeyiz. Emanetinize canımız pahasına sahip çıktık. Allah'a dayandık, sahaya sarıldık, hükmüne ramolduk. Yol varsa budur bilmiyorum başka çıkar yol diyerek yolumuza devam ettik. Allah'ın rahmetinden başka bize asla rahmet penceri yoktur.

bugünlere günde 5 defa ellerini semaya açanların hayır dualarıyla geldik. Gece karanlığında seccadesinde gözyaşlarıyla ıslatanların samimiyetiyle geldik. Seccadenin üzerinde ayakkabılarıyla dolaşarak kıble arayanlarla değil. Tam aksine kıblesinin Kabe olduğunu bilenlerle geldik. Siz bize dua ettiniz, bize sahip çıktınız. Gerektiğinde dağ gibi yanımızda durdunuz. Denizlili kardeşlerimle birlikte 85 milyonun her bir ferdine aşkla hizmet ettik. Her karışında bir şehit yatan cennet vatanı eserlerle, yatırımlarla donatmayı Rabbim bizlere nasip etti. Rabbim bizlere Türkiye'yi CHP zihniyeti boyunduruğundan kurtarmayı nasip etti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder