adscode
adscode
adscode

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bunların derdi Türkiye ile Türk milletiyle

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'da Kılıçdaroğlunu Cumhurbaşkanı adayı olarak karşımıza diken bir mekanizma vav

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bunların derdi Türkiye ile Türk milletiyle

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da "Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı adayı olarak karşımıza diken bir mekanizma var. Bu mekanizma hassasiyetleri umursamıyor. Ne diyordu bay bay Kemal 'Tıpış tıpış oy vereceksin' diyerek bu nobranlık ifade ediliyor. Bunların derdi Türkiye'yi siyasetiyle, ekonomisiyle, savunmasıyla, diplomasisiyle yarım asır kendine gelemeyecek bir çukura itmektir" dedi. Erdoğan, "Kimsenin meşrebini, dinini sormadık. Ne diyor bay bay Kemal 'Ben Alevi'yim'. Biz sana sormadık ki... Bu ülkeyi Alevi-Sünni diye ayrıma tutanlara lanet olsun" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Kepez Turgut Özal Spor Salonu önünde düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

 

"Antalya'yı turizmiyle, ticaretiyle, tarımıyla güçlendirmek için çalıştık. Antalya da attığımız her adımda yanımızda yer aldı. Türkiye Yüzyılı inşası için hazırlandığımız şu dönemde Antalya'nın desteğine talip olmak için sizlerle bir aradayız. Bu şehir ayrımcılığın hiçbir çeşidine itibar etmez.

Sermayesini ve alınterini akıtarak burada yeni bir hayata başlamak isteyen herkesi kucaklar. Mesele ülkesinin bütünlüğü, evladının geleceği olduğunda kimsenin gözünün yaşına bakmaz.

Ülkemizi bugüne kadar nasıl sizlerle büyüttüysek, zenginleştirdiysek Türkiye Yüzyılı'nı da beraber inşa edeceğiz. Türkiye'yi daha ileri taşımak için ter döküyoruz.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder