adscode
adscode
adscode

Cemal Enginyurttan adaylık açıklaması

Cemal Enginyurttan adaylık açıklaması

Cemal Enginyurttan adaylık açıklaması

Türkiye adım adım yerel seçimlere hazırlanırken, partilerde adaylık yarışları başladı. Bir yandan Cumhur İttifakı kaybettiği büyükşehirleri geri alma planları yaparken bir yandan muhalefet cephesinde de ittifak konusu gündemde. 

Mayıs seçimlerinin ardından dağılan 'Millet İttifakı'nı oluşturan partilerin nasıl bir yol izleyeceği merak edilirken, genel seçimlerdeki ittifak ortaklarından Demokrat Parti'den dikkat çeken bir çıkış geldi. Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Cemal Enginyurt, katıldığı canlı yayında programında iddialı açıklamalarda bulundu.

"ORDU'YA TALİBİM"

Seçimlerde İstanbul'dan milletvekili seçilen Enginyurt, memleketi Ordu'da başkanlık hayali olduğunu söyleyerek aday olmak istediğini duyurdu.

Adaylık için tek bir şartının olduğunu vurgulayan Enginyurt şu ifadeleri kullandı:

"Hep Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olmak gibi bir hayalim var. Bu hayalim de devam ediyor. Şimdi bu hayalimizi, yerel seçimlerde Ordulular da bizi destekler 'aday ol' derlerse; Demokrat Parti, CHP ve İYİ Parti de bir işbirliği yaparsa Ordu Büyükşehir Belediyesi başkanlığına talibim

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder