adscode
adscode

Beste Selen atışması

Selen Görgüzelin Yemin Ettim performansı tartışmasında Işın Karaca dış kapının mandalı Ona söz düşmez Çünkü Beste Açar Kayahanla birebir konuşup en taze havadisleri getirebiliyor

Hamdi Alkan’dan ayrıldıktan sonra bir açılıp pir saçılan Selen Görgüzel şimdi de sahne aldığı bir mekânda seslendirdiği Kayahan şarkısı “Yemin Ettim”le gündemde.

Öyle detone oldu ki insana yeminini bozdurur. Selen’e sahnenin yolları, bize kurşunlar.

Olabilir, demek talibi var, alıcısı mevcut ki kadını çıkarıp söyletiyorlar.

İlk müdahale Işın Karaca’dan geldi. Selen Görgüzel’in zorlama performansına “Ama neden” diye tepki gösterdi Karaca.

Biliyorsunuz, böyle bir misyonu var Işın Karaca’nın. Sektöre kimin girip kimin girmeyeceğine o karar veriyor. Daha önce şarkıcılık denemesi yapacağını açıklayan Merve Boluğur’a da “Bir sen eksiktin” yorumunu yapmıştı.

Işın Karaca’dan bu vizeyi almak da yeterli değil.

Sonra sahnede ne giyip ne giymeyeceğinize de kadar veriyor. Kulis kulis gezip etekler dizaltı mı, saçlar düzgün örülmüş mü, tırnak kontrolü falan yapıyor.

Az çektirmedi Gülşen’e, Simge’ye...

Ama söz konusu bir Kayahan şarkısıysa rol çalmak olmaz. Orada Kayahan’ın kapı gibi kızı Beste Açar var. Daha önce üvey annesi İpek Açar’la dakarşı karşıya gelmişti.

Selen Görgüzel’in “Yemin Ettim” yorumu için “Kulaklarımı kapatma ihtiyacı hissettim. Belki de müzikal olarak duyduklarımın beni rahatsız edişinden. Babamın gözüyle dinlemeye çalıştım, o hiç olmadı zaten. Babam olsaydı herhalde gözyaşlarıyla izlerdi. Herkes şarkı söylememeli. Nasıl herkes araba kullanamıyor, önce ehliyet alıyorsa ve ehliyeti olmayana ceza kesiliyorsa, bu da öyle olmalı. Keşke bunun da cezası olsa” dedi.

Şimdi Işın Karaca dış kapının mandalı burada. Ona söz düşmez. Hem de hiç düşmez. Çünkü Beste Açar, Kayahan’la birebir konuşup, en taze havadisleri getirebiliyor.

Malum, 13 yaşında ilk temasını kurup uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddia eden Beste Açar, 8 yıl önce kaybettiğimiz Kayahan’la da iletişim kurabildiğini söylemişti.

Şöyle karşı açıklama yaptı Görgüzel:

“Babasının şarkısını bir tek ben mi okuyorum? Gündeme gelmek için konuşuyor. ‘Keşke herkes şarkı okumasa’ diyor. Ben de ‘keşke herkes konuşmasa’ diyorum...”

Biri öbürüne “Şarkıyı okuma, ölmüş babam istemiyor” diyor, öbürü berikine “Ben söylemeyeceksem o zaman sen de konuşma, keşke herkes konuşmasa” diyor.

Biz de tenis maçı izler gibi bir ona, bir buna dönüyoruz.

Buralar birazdan fena karışacak, ışınla bizi Scotty.

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder