adscode
adscode
adscode

Beşiktaş: 1 - Adana Demirspor: 0 | MAÇ SONUCU

Beşiktaş - Adana Demirspor maçının dakika dakika özeti HTSPOR'da. Beşiktaş, Süper Lig'in 16. haftasında Adana Demirspor'u Masuaku'nun frikikten kaydettiği golle 1-0 yendi ve 2022'yi galibiyetle kapadı

Beşiktaş: 1 - Adana Demirspor: 0 | MAÇ SONUCU


Beşiktaş, Süper Lig'in 16. haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar, Masuaku'nun golüyle rakibini 1-0 mağlup etti ve 2022'yi galibiyetle kapadı.

 

Siyah-beyazlılar 13. dakikada gole çok yaklaştı: Weghorst'un pasıyla arka direkte topla buluşan Kevin N'Koudou, bomboş pozisyonda topu üstten auta vurdu.


MAÇIN DAKİKA DAKİKA ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN

YENİ YIL HEDİYESİ MASUAKU'DAN
Beşiktaş aradığı golü 15. dakikada buldu. Sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruşta direkt kaleyi düşündü ve topu ağlara gönderdi.


Siyah-beyazlılar 40'ta bir kez daha gole yaklaşan taraf oldu: N'Koudou'nun çizgiye inip arkaya çevirdiği topa Cenk dokundu, açılan topa Weghorst kafayı vurdu. Top yandan auta gitti.


Beşiktaş ilk yarıyı 1-0'lık skorla önde tamamladı.

İkinci yarıya ise Adana Demirspor hızlı başladı.

49. dakikada Adana Demirspor'da Henry Onyekuru ceza alanında topla buluşup sol çaprazdan şutunu çekti. Top üstten autta gitti.


69. dakikada Yusuf Sarı, oyun girer girmez uzak mesafeden kaleyi yokladı. Top direkten oyun alanına döndü.

Maça tempo artarken Beşiktaş ise 70'te Beşiktaş, 1 dakikada 2 kez gole yaklaştı. Önce Weghorst'un sağ çaprazdan vuruşunu Ertaç kurtardı, sonra da Redmond'ın çevirdiği topta N'Koudou'dan önce savunma araya girip golü engelledi.


Kalan dakikalarda gol olmayınca Beşiktaş maçı 1-0 kazandı ve puanını 26'ya yükselterek beşinci sıraya tırmandı. Adana Demirspor ise ligdeki ikinci yenilgisini aldı ve 11 maç aradan sonra puansız ayrıldı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder