adscode
adscode
adscode

Bayramını zehir ettiler Süper Lig de oynayan futbolcuya bıçaklı saldırı

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor da forma giyen Mustafa Erdilman Ramazan Bayramı öncesinde bir kişiyle tartışmaya girdi genç oyuncu bu tartışma sonrasında bıçaklı saldırıya uğradı

Bayramını zehir ettiler Süper Lig de oynayan futbolcuya bıçaklı saldırı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un 19 yaşındaki futbolcusu Mustafa Erdilman Kimliği belirsiz kişiler tarafından bıçaklandı.

Antalya'nın Konyaaltı bölgesinde yaşadığı saldırının ardından tedavi altına alınan Mustafa Erdilman'da endişe duyulacak bir durumun olmadığı, ancak bir süredir antrenmanlara çıkamadığı öğrenildi.

 

19 yaşındaki futbolcunun cuma günü antrenmanlara başlayacağı bilgisine ulaşıldı.

Hafif yaralı

Antalya'nın Konyaaltı bölgesinde yaşadığı saldırının ardından tedavi altına alınan Mustafa Erdilman'da endişe duyulacak bir durumun olmadığı öğrenilirken, bir süredir antrenmanlara çıkamadığı belirtildi. Tedavisini tamamlayan genç futbolcunun, Cuma günü yeniden çalışmalara başlaması bekleniyor.

Davacı olmadı

Yaşanan saldırının ardından durumu kulüp yetkililerine bildiren genç futbolcunun saldırgan hakkında davacı olmadığı da gelen haberler arasında yer aldı.

11 resmi maça çıktı

Antalyaspor altyapısından yetişen ve bugüne kadar A takım ile 11 kez resmi karşılaşmaya çıkan Mustafa Erdilman, bu sezon da Süper Lig'de 4 maçta süre aldı. Nuri Şahin'in özellikle ilgilendiği genç futbolcu, 27 dakika kaldığı sahada bir kez de asist yaparak arkadaşlarına katkı sağladı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin