adscode
adscode
adscode

Annesinin sadık çalışanına acımadı Evinden çıkardı telefon hattını kestirdi

Herkes daha Kraliçe 2 inci Elizabeth hayata veda etmeden önce Charlesın dönemi geldiğinde İngiliz kraliyet ailesinde bazı şeylerin değişeceğini zaten biliyordu

Annesinin sadık çalışanına acımadı Evinden çıkardı telefon hattını kestirdi

Herkes daha Kraliçe 2. Elizabeth hayata veda etmeden önce, Charles'ın dönemi geldiğinde, İngiliz kraliyet ailesinde bazı şeylerin değişeceğini zaten biliyordu. İleri sürülenlere göre tıpkı İsveç kraliyet ailesinde olduğu gibi Charles da çalışan aile üyelerinin sayısını azaltacak, böylece onların vergi mükelleflerinin omuzundaki yükünü azaltacaktı. Buna bağlı olarak bazı aile üyelerinin unvanları ellerinden gidecekti.


ÜLKLERİNİ YAVAŞ YAVAŞ PLANLARINA GÖRE BOŞALTIYOR


Bütün bunlar henüz tam olarak gerçekleşmedi. Her ne kadar kendilerine eleştiriler yağdıran küçük oğlu Harry ve karısı Meghan'ın Sussex Dükü ve Sussex Düşesi unvanlarını elinden almamış olsa da bu yeni kralın hiçbir şey yapmadığı anlamına gelmiyor. Özellikle de ailenin sahip olduğu mülkler anlamında. Bu konudaki en çarpıcı adım, Charles'ın, Harry ve Meghan'dan, kendilerine Kraliçe tarafından düğün hediyesi olarak verilen Frogmore Cottage'ı boşaltmalarını istemesi oldu.

Ondan önce de adının karıştığı seks ticareti skandalı nedeniyle unvanları alınan kardeşi Andrew'yu Buckingham Sarayı'ndan kovmuştu Charles. Oysa Andrew, artık itibarını yitirmiş olmasına rağmen, annesi Kraliçe 2. Elizabeth onun Saray'da oturmasına hatta ofisinin de orada olmasına izin vermişti. Ama Charles bunu sürdürmedi ve Andrew'dan ofisi de dahil Buckingham'dan tamamen çıkmasını istedi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder