adscode
adscode
adscode

Al Hilal den Lionel Messiye rekor teklif

Cristiano Ronaldonun formasını giydiği Al Nassrın ezeli rakibi Al Hilal Lionel Messiye 3 yıl için 1 milyar doların üzerinde teklif yapmaya hazırlanıyor

Al Hilal den Lionel Messiye rekor teklif

Fransa Ligue 1'in dev kulübü Paris Saint-Germain ile yıldız futbolcu Lionel Messi arasındaki ipler adeta kopma noktasına geldi.

Ligue 1'in 33. haftasında oynanan ve PSG'nin sahasında Lorient'e 3-1 kaybettiği maçın ardından Lionel Messi, Suudi Arabistan'a gitti.

Fransız kaynakların bazıları oyuncunun kulüpten izin almadığını, bazıları ise Messi'nin kulübe bildirdiğini ancak kulübün daha sonra karar değiştirdiğini yazdı.

Kadro dışı kaldı
Fransız ekibi Lionel Messi'nin Suudi Arabistan'a gitmesi sebebiyle yıldız futbolcuyu 2 haftalığına kadro dışı bıraktı. Messi bu süreçte maçlarda ve antrenmanlarda yer alamayacak ve 2 haftalık maaşı ödenmeyecek.

Al Hilal'den Lionel Messi'ye rekor teklif
Al Hilal, 3 sene için 1 milyar dolar veriyor
Paris Saint-Germain'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Lionel Messi'yi Barcelona geri döndürmek istiyor. Fakat Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal, Arjantinli yıldızı kadrosuna katmak için devreye girmeye hazırlanıyor.

Reuters'ın haberine göre Al Hilal, Lionel Messi'ye yıllık 363 milyon dolar'dan 3 yıllık sözleşme teklif edecek. Messi teklifi kabul ederse 3 yılda 1 milyar dolar'dan fazla para kazanacak.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder