adscode
adscode
adscode

Ahtapot yediğim için batmadım: Emlak yatırımları beni batağa sürükledi

Aslında örneklerini okumuşsunuzdur Bir zamanlar paraya para demeyen ünlülerin gün gelip maddi açıdan zor durumlara düştüğünü hatta 'beş kuruşsuz kaldığını

Ahtapot yediğim için batmadım: Emlak yatırımları beni batağa sürükledi

Aslında örneklerini okumuşsunuzdur... Bir zamanlar 'paraya, para demeyen' ünlülerin gün gelip maddi açıdan zor durumlara düştüğünü, hatta 'beş kuruşsuz' kaldığını... Göz kamaştıran malikanelerde oturan, lüks araçlara binen, sayısız emlak yatırımları, şatoları, adaları, yatları olan ünlülerin kelimenin tam anlamıyla "battığı" örnekler var kuşkusuz. Hem de Hollywood'da.

HANGİ ROL TEKLİF EDİLSE DÜŞÜNMEDEN OYNADI
İşte Hollywood'un ünlülerinden biri,boğazına kadar gömüldüğü borç batağı nedeniyle son yıllarda sık sık gündeme geliyordu. Aslında ünlü bir ailenin mensubu olan, sinema dünyasında hatırı sayılır bir kariyer yapan bu ünlü oyuncunun da adası hatta kendine ait bir değil iki tane şatosu bile vardı. Ama sonra işler ters gitti. Oyuncu, onun kadar varlıklı birinin bile altından zor kalkacağı bir borcun altına girdi. Peki ne mi yaptı?

Kelimenin tam anlamıyla "önüne gelen filmde" oynadı. Bu durum, hayranlarını kızdırsa da başka bir çaresi yoktu. Borcunu ödemek için bunu yapmak zorundaydı. Artık durumunu toparlayan oyuncu, maddi açıdan zorluk çektiği o "karanlık dönemi" samimiyetle anlattı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder