adscode
adscode
adscode

Afra Saraçoğlu dekolteli pozuyla nefes kesti

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin oyuncuları arasında yer alan Afra Saraçoğlu rol arkadaşı Mert Ramazan Demirle yaşadığı aşk iddiası

Afra Saraçoğlu dekolteli pozuyla nefes kesti

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin oyuncuları arasında yer alan Afra Saraçoğlu rol arkadaşı Mert Ramazan Demir’le yaşadığı aşk iddiası ve sosyal medyadaki cesur paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. En son sütyensiz pozuyla takipçilerini ikiye bölen Afra Saraçoğlu dekolteli pozunu paylaştı.

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran karakteri ile büyük çıkış yakalayan Afra Saraçoğlu iddialı dekoltesiyle yeni pozunu paylaştı. Duru güzelliği ile adeta büyüleyen Saraçoğlu’nun tarzını görenler "Altına bir şey giymeyi unutmuş" dedi.

 

25 yaşındaki Saraçoğlu’nun fotoğrafına takipçileri "Altına bir şey giymeyi unutmuş", "Prenses", "O ne biçim ayakkabı", "Kraliçe", "Bu ne güzellik" yorumlarında bulundu.

Bazaar Style için poz veren güzel oyuncunun sütyensiz pozları gündem olmuştu. Afra Saraçoğlu sütyensiz pozlarını paylaşınca takipçilerini ikiye bölmüştü. Bazı takipçileri “Çok havalı poz” derken bazıları da “Böyle poza gerek var mı?” demişti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder