adscode
adscode
adscode

18 yaşındaki sözde polis emekli öğretmeni kandırarak 750 bin liralık vurgun yaptı

Bursada kendisini polis olarak tanıtan şüphelinin sözüne güvenen emekli öğretmen

18 yaşındaki sözde polis emekli öğretmeni kandırarak 750 bin liralık vurgun yaptı

Bursa'da kendisini polis olarak tanıtan şüphelinin sözüne güvenen emekli öğretmen, kiralık kasasında bulunan tüm birikimi olan 750 bin lirayı dolandırıcının eline verdi. Kısa zamanda dolandırıldığını fark eden emekli öğretmenin imdadına polis ekipleri yetişirken, 18 yaşındaki dolandırıcı altın ve paralar ile birlikte yakalandı.Merkez Osmangazi ilçesi Atatürk Caddesi üzerine meydana gelen olayda kendisini polis olarak tanıtan şüpheli, emekli öğretmen H.S.'yi aradı. Dolandırıcı telefondaki emekli öğretmene, adının terör olaylarına karıştığını ve bunun silinmesi için para vermesi gerektiğini söyledi.
18 yaşındaki sahte polis, emekli öğretmeni 750 bin lira dolandırdı
Panikleyen H.S. hemen kiralık kasasının bulunduğu bankaya giderek yaklaşık değeri 750 bin lira olan altın ve nakit paralarını aldı. Kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcının talimatlarını dinleyen H.S., içinde altın ve paraların olduğu çantayı dediği yere bıraktı. Şüpheli ise emekli öğretmenin bıraktığı çantayı hemen alarak kayıplara karıştı.
18 yaşındaki sahte polis, emekli öğretmeni 750 bin lira dolandırdı
DOLANDIRILDIĞINI ANLAYINCA HEMEN POLİSİ ARADIDolandırıldığını anlayan H.S. hemen polisi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri yaşlı kadının yanına giderek çantayı nereye bıraktığını sordu. Emekli öğretmen H.S., polis ekibi gelmeden yaklaşık 4 dakika önce çantayı bıraktığını söyledi. Hemen bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler önce şüphelinin eşkalini belirledi. Ardından ise bölgeden uzaklaştığı aracı belirleyerek zanlının peşine düştü. Ekipler yaptığı çalışmada Gürsu'nun Ağaköy Mahallesi'nde altın ve paralar ile birlikte 18 yaşındaki şüpheli A.A.'yı kıskıvrak yakaladı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin