adscode
adscode
adscode

12nci yıl dönümünü böyle kutladılar İki kelime ve bir kalp

Günümüzden tam 12 yıl önce 29 Nisanda modern çağların peri masallarından biri mutlu sona ulaştı Dünyanın en gözde bekar erkeklerinden biri olarak nitelendirilen İngiltere tahtının varisi

12nci yıl dönümünü böyle kutladılar İki kelime ve bir kalp

Günümüzden tam 12 yıl önce 29 Nisan'da, modern çağların peri masallarından biri mutlu sona ulaştı. Dünyanın en gözde bekar erkeklerinden biri olarak nitelendirilen İngiltere tahtının varisi Prens William, hiçbir soyluluk unvanı olmayan, kendisi gibi 'mavi kanlı' bir aileden gelmeyen Catherine Elizabeth Middleton ile tüm dünyanın gözleri önünde hayatını birleştirdi. O tören "yüzyılın düğünü" nitelemesiyle tarihe not düşüldü.


'BOYNU BÜKÜK' PRENS SONUNDA SEVDİĞİ KADINA KAVUŞTU


Londra'daki Westminster Abbey'de gerçekleşen töreni, başta İngiliz kraliyet ailesi üyeleri olmak üzere onların seçtiği özel konuklar "yerinde" izledi. Dünyanın geri kalanı ise ekran karşısına geçti ve iki gencin yıllar süren aşkının taçlandığı anlara nefesini tutarak tanık oldu. O gün sadece İngiltere'de değil dünyanın çok farklı coğrafyalarında insanlar, evlerinde ya da ofislerinde ellerindeki işi bir yana bırakıp buldukları her kaynaktan törende olup bitenleri takip etti.

Elbette bu, başka hiçbir ayrıntı olmasa bile ilgi çekecek bir olaydı. Ama işin ucunda damadın annesi vardı. Yani gencecik yaşında geçirdiği bir Trafik kazası sonucu hayata veda eden Prenses Diana. Onun tabutunun ardından yanında kardeşi Harry, babası Charles, dedesi Philip ve babasıyla aynı adı taşıyan dayısıyla birlikte yürüyen "boynu bükük" prens, sonunda sevdiği kadına kavuşuyordu.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder