adscode
adscode

Yengeç yeni Ayı Yeni bir hayata başlamak için karşınıza bir yol çıkıyor

Herkese günaydın ve yepyeni bir haftadan merhaba

Gökyüzü yine tüm ihtişamıyla parlıyor. Bugün hem yeni ay gerçekleşiyor hem de gökyüzünde ay düğümleri burç değiştiriyor. Ay düğümleri, karmanın temsilcileridir ve bize geçmişten gelen dersleri gösterirler. Kadersel etkiler olarak çok söz ederiz.Bu sizi zaman zaman hep endişelendirsede aslında kader hep hayatımızda vardır. Sadece bunu bilmek sanırım yanlış seçim içinde olma korkusu bizi mahvediyor.

Nedir bu ay düğümleri diyenleri bir yandan duyarken, bir yandanda konuya oldukça hakim olanlar olduğunu biliyorum. Benim açımdan bakacak olursanız her iki grubu düşünerek yazmaya çalışmak biraz zor olsada neticede bir noktada size vereceği hisleri anlatmaya çalışacağım.Ay düğümleri yazısını yarın yayınlayacağız.

Öncelikle hepimizi ilgilendiren bugün gerçekleşecek yengeç yeni ayını masaya yatıralım.

Gökyüzünde şu an hava elementi hiç yok. Hava elementi kimdir, nedir? 

Terazi, ikizler ve kova burçları olarak bilmeniz yeterli. Peki bunlar kendilerini acaba duygusal anlamda yok gibi mi hissediyorlar? Sanki evrende tutanacak hiçbir yer kalmamış duygusunu taşıyorlar mı? Bazı aksilikler ya da zorluklarla diğer burç kişilerine göre daha fazla yoruluyor ya da yönsüz hissediyor olabilirler mi? Uzun bir süre bunu yönetmeniz gerekecek. 

Özellikle bu burçlar içinde doğanlar için sadece kısa vadede vereceğiniz kararlarda en yakın ay terazi ve kova burçlarına geçtiği zamanlarda hareket etmeniz size kendinizi daha iyi hissettirebilir. Mesela 23-24-25 temmuz ay terazi burcunda olacak.1-2-3 ağustos zamanlarında ay kova burcunda olacak gibi takip edebilirsiniz. 27 Ağustos’ta mars terazi burcuna geçene kadar biraz zayıf ve yönsüz bir enerji içinde olabilirsiniz. Bunun dışında yükselen burcunuz Terazi, ikizler ve kova ise bu durum yine önem taşımaktadır.

Bugünün gündemi içinde yengeç burcunda yeni ay gerçekleşiyor.

Yengeç Yeni ayı, 17 Temmuz 2023'te saat 21:32'de gerçekleşecek. Bu yeni ay, duygusal ve ruhsal bir yeni başlangıç için harika bir zaman. Yengeç, aile, ev ve kökler ile ilgili bir burçtur. Bu nedenle, bu yeniay, ailenizle daha fazla zaman geçirmeye, evinizi güzelleştirmeye ve köklerinizi keşfetmeye odaklanmanıza yardımcı olabilir.

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder