adscode
adscode

Şampiyonluğu getiren 4 isim

Buruk yıldızlarla dolu kadroda müthiş bir liderlik yaptı Başkan Özbek de Timur hamlesi ile iktidarını paylaşma ve gücünü ikiye katlama cesaretini gösterdi

G.Saray’ın 23. Süper Lig zaferi nasıl geldi? Bu zorlu yolculukta kimler öne çıktı? Türkiye tercihi İcardi için kariyer sorunu haline gelebilirdi ama tersi yaşandı. Erden Timur, G.Saray’ın saha dışındaki İcardi’si oldu. Buruk yıldızlarla dolu kadroda müthiş bir liderlik yaptı. Başkan Özbek de Timur hamlesi ile iktidarını paylaşma ve gücünü ikiye katlama cesaretini gösterdi.

Premier Lig’de M.City’nin şampiyonluğunun ardından yapılan bir ankette (The Ahtletic) City’nin ve ligin en iyi oyuncusu olarak Kevin De Bruyne işaret ediliyordu. Futbol severler bir sezonda 36 gol atarak Premier Lig rekorunu kıran Haaland’a tercih etmişti Belçikalı oyuncuyu. Aynı ankette futbol izleyicisinin yüzde 52’si Manchester City’nin şampiyonluktaki en büyük itici faktörünün harcama gücü olduğunu söyledi. Yüzde 32’si de Pep Guardiola’nın koçluğuna bağladı. İngilizler Pep’in, İngiliz futbolunu geliştirip dönüştürdüğüne de inandıklarını söyledi. Sadece yüzde 3’lük bir kesim, rakiplerinin City’e meydan okumada başarısız olduklarının altını çizdi.

 
NE M.CiTY KADAR HARCAMA GÜCÜ VARDI NE PEP GiBi DÜNYACA ÜNLÜ BiR HOCASI

Galatasaray’ın şampiyonluğundan sonra Manchester City’den söz etmemin bir nedeni var elbette. Ne onlar gibi bir harcama gücü var Galatasaray’ın, ne de Pep Guardiola gibi dünyaca ünlü bir teknik direktörü.

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder