adscode
adscode

Polisiye yazarından bir aşk romanı

Polisiye öykü ve romanlarıyla tanıdığımız Önay Yılmaz, bu kez bir aşk romanına imzasını attı Yaşanmış hikayelerden yola çıkarak kurguladığı Cemre Düştü adlı romanı Kitapyurdu Yayınlarından çıkıyor

Polisiye öykü ve romanlarıyla tanıdığımız Önay Yılmaz, bu kez bir aşk romanına imzasını attı. Yaşanmış hikayelerden yola çıkarak kurguladığı “Cemre Düştü” adlı romanı, Kitapyurdu Yayınları’ndan çıkıyor ve sadece aynı yayın grubunun (www.kitapyurdu.com) internet sitesinde satılacak.


“Cemre Düştü”de 1970’li yıllarda üniversite öğrencisi Cemre’ye olan aşkı yüzünden, solculuktan nefret ettiği halde ailesini karşısına alıp devrimci bir militana dönüşen öğrenci Bülent’in dramatik hikayesi anlatılıyor.

 

Geçen aralık ayında “Öğleden Sonra Cinayetleri”, ardından “Matematik Cinayetleri” adlı iki polisiye kitaba imza atan Yılmaz, şimdilerde ise bir dönem ve aşk romanına adını yazdırmış bulunuyor. Yılmaz, “Neden aşk romanı” sorusuna, “O döneme tanık olmuş biri olarak böyle bir kitabı yazma gereğini hissettim. Ama polisiyeler devam edecek” cevabını veriyor.

İkinci Dünya Savaşı Tarihi

Türkiye’de İkinci Dünya Savaşı denilince akla gelen ilk yayınevlerinden Kronik Kitap, “İkinci Dünya Savaşı Tarihi” serisine bir yenisini daha ekledi.

 

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder