adscode
adscode

Piro Kemalden korkak utanmaz saksı diktatör hain Kemale

İKİ hafta öncesine kadar Kemal Kılıçdaroğlunu destekleyenler şimdi ona şöyle hakaret ediyorlar Korkak basiretsiz diktatör hain rezil utanmaz pişkin loser aptal

İki hafta öncesine kadar Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyenler şimdi onun hakkında “tuvalet terliği, saksı, Merzifon e..., kutu kola...” benzetmesi yapıyorlar.

İki hafta önce seçimi kazansaydı “kahraman dede” ilan edecekleri Kemal Kılıçdaroğlu’nun destekçileri, seçim hezimetinden tek başına onu sorumlu tutarak sadece istifasını istemiyor, itibar suikastı ile adeta diri diri mezara gömüyorlar.

İki hafta öncesine kadar, Alevilikte “işin piri” anlamında saygı ifadesi olarak “Piro Kemal” diye seslenilen Kemal Kılıçdaroğlu, “Hain Kemal” diye anılmaya başlandı ve neredeyse “AKP’li” ilan edilme noktasına geldi.

NEFRET SİLAHI KENDİNE DÖNDÜ

Yıllardan beri kitlesinin ruhuna işlediği nefret şimdi ona yöneldi. İzlediği politikalardaki yanlışlıklara gözlerini kapatanlar, sosyal medya hesaplarından beddua edip gözyaşları içinde ağza alınmayacak hakaretleri ediyorlar.

Tekrar tekrar vurgulamak isterim; bu küfür ve hakaretleri siyasi rakipleri değil, adı soyadı belli Kılıçdaroğlu destekçisi olan ünlü, ünsüz gerçek kişiler başta olmak üzere yine kendilerine yakın sosyal medya trolleri ediyor.

Kılıçdaroğlu’nun sözcüsü Özgür Özel yine algı operasyonu ile “Parti içinde Kılıçdaroğlu istifa etsin diyen yok. Sosyal medyada var. Alınan sonuç, Genel Başkan’ımızı rencide edecek bir sonuç değil. Nefret yayan hesapların altını kazıyın, AK Partili çıkar” diyerek eline yüzüne bulaştırsa da internette hakaret ve küfürleri Kılıçdaroğlu ile yan yana yazdığınızda kimin kime ne dediği karşınıza geliyor.

BATI’NIN PROJESİYDİ

Kitledeki nefret ve öfke öyle bir hale geldi ki, 12 yıldır herkesin gözü önünde yaşanan gelişmeler bir anda bir cümle ile söyleniyor artık.

İş çığırından öyle çıktı ki, Kılıçdaroğlu’nun, Erdoğan’ın sürekli kazanması için Batılı ülkeler tarafından bir proje olarak CHP Genel Başkanı yapıldığı gibi akla ziyan yorumlar yapılmaya başlandı. Hatta Fatih Altaylı bunu emekli bir büyükelçi olan eski CHP’li bir milletvekiline dayandırıyor.

Evet, CHP eski milletvekili olan emekli büyükelçi Onur Öymen, Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin başına gelişinin bir proje olduğunu söylemişti ama bunun ulusalcı Deniz Baykal’ın gönderilmesi ve CHP’nin dönüştürülmesi için amaçlandığını şöyle anlatmıştı:

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder