adscode
adscode

Nerede hareket orada bereket

Ayın Terazi burcuna geçişiyle sanatsal ve estetikle ilgili konulara yöneleceğiz Hafta sonuna doğruysa rüyalardaki gibi bir aşk bizi bekliyor olabilir

Önümüzdeki 10 gün boyunca, 4 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek dolunayın etkileri hâkim olacak. Yay dolunay zamanları oldukça hareketli, neşeli, iyimser, meraklı ve yeni deneyimlere, maceralara açık olduğumuz zamanlardır. Yani enerjimiz, motivasyonumuz hafta boyunca yüksek seyredecek gibi duruyor. Gün gün gökyüzü hareketlerini inceleyelim, burçlara neler getireceğine bakalım.

Yükler artabilir

Bugün Ay tüm gün Başak burcunda seyahat edecek. Güneş’le Satürn arasında kare açı oluşacak. Kariyerle ilgili konularda problemler ve engeller oluşabilir. Bugünlerde yeni bir iş kurmak, iş konusunda ciddi adımlar atmak, iş bulmak, terfi etmek oldukça zordur. Sorumluluklarımız artabilir, taşıyabileceğimizden fazla yük almamaya özen gösterelim. Zamanı yönetmek günün ana teması olabilir. Sağlık olarak, dişler, kemikler, cilt, dizkapakları, eklemler hassaslaşabilir. Gereksiz risk almaktan kaçınmakta, temkinli hareket etmekte yarar var. Bir işi yaparken engeller veya gecikmeler ortaya çıkabilir. Otorite figürleriyle ilişkilerimiz gerginleşebilir. Bu transit genellikle içinden çıkamadığımız, bize yük ve sorumluluk getiren ve bu yükü taşımaktan zorlansak da belli nedenlerle bırakamadığımız bir sürece dönüşebilir.

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder