adscode
adscode

Neden Kanada

Dünyanın en çok ödül alan İngilizce dil okulu yöneticileri ve temsilcileri İstanbuldaydı

Evet, yanlış okumadınız. Dünyanın en çok ödül alan dil okulu Kanada’dadır ve ismi ILAC’tir. Türkiye’de bu okulu temsil eden ve öğrencilere tanıtan birçok acenta vardır ve başarılarından dolayı okulun yöneticileri tüm zarafetleri ile bizleri her yıl çok şık bir yemeğe götürür, beraberce vakit geçirip sektörümüzde işler nasıl gidiyor İstanbul boğazının güzelliğine bakarak konuşuruz.

İşte geçen hafta yine bu davetlerden birisindeydim ve okuyucularımla da bu okulu paylaşmak istedim. Çünkü Kanada dil okulları ve birazdan bahsedeceğim sertifika programları için de çok iyi bir lokasyondur. Özellikle Trump dönemi Amerika’sında Kanada daha da fazla parlamıştı ve bu ışık hâlâ devam etmekte. Size tavsiyem ILAC’i iyice araştırın. Eminim kendinize uygun bir program bulacaksınız. Aşağıda sizin için ILAC ile ilgili ufak bir araştırma yaptım özet olarak geçeceğim ama siz de muhakkak detaylı bilgi almak için web sitelerinden kendilerine ulaşın.


ILAC, Kanada’nın Toronto ve Vancouver’daki kampüsleri ile dünyanın en çok ödül alan İngilizce dil okullarından biridir. ILAC, Kanada’daki eğitim endüstrisindeki okulları denetlemek üzere atanan organlar tarafından akredite edilmiştir. Tanınmış endüstri kuruluşları tarafından verilen bu akreditasyon, öğrencilerin haklarının korunmasına yardımcı olur. Kurucuları: CEO Jonathan Kolber ve Başkan Ilan Cohen’dir.

* ÖĞRENCİ SERVİSİ: ILAC ekibi 40’tan fazla dil konuşur ve ILAC’ta mümkün olan en iyi deneyimi yaşamanızı sağlar.

* ÖĞRETMENLER: ILAC’ın öğretmenleri TESOL eğitimi almıştır ve üniversite derecelerine sahiptir. Kanada’da İngilizceyi ikinci dil olarak öğretme konusunda uzun yıllara dayanan deneyime sahiptirler.

* TESİSLERİ: UNESCO’ya göre dünyanın yaşanabilecek en iyi şehirlerinden ikisi olan Toronto ve Vancouver’da modern, butik tarzda tesislere sahiptir. Kurumsal Sosyal Sorumluluk Başlangıcından bu yana, ILAC Kurumsal Sosyal Sorumluluk, eğitim yoluyla küresel barışı destekleyen çok sayıda hayır kurumunu desteklemektedir.


* PROGRAMLAR

- ILAC kiss: Online dil Okuludur. Toronto ve Vancouver saatleriyle canlı dersler şeklinde haftada 20 ders saati olarak sunulmaktadır. Online eğitimimize 90’ın üzerinde ülkeden öğrenci katılmaktadır.

- Üniversite pathway hazırlık programı: IELTS hazırlık, Cambridge hazırlık, Toronto ve Vancouver kampüslerinde dil okulu yetişkin programları. (19+ yaş)

- Yoğun program: Haftada 38 ders yetişkin + genç yetişkin için pathway unıversıty program, yüksek öğrenime giden yolunuz Kanada’da yüksek öğretime devam etmek isteyen öğrenciler için idealdir. ILAC’ın 90’ın üzerindeki pathway ortaklığı ile devlet kolej ve üniversitelerinin çoğuna IELTS ve TOEFL olmadan kabul almanızı sağlar.

- ILAC International College: Toronto ve Vancouver’de çalışma izinli ve staj garantili mesleki eğitimleri ile öne çıkan uluslararası bir okuldur.

* ILAC KONAKLAMALARI

- Aile yanı konaklama: Toronto ve Vancouver’da özenle seçilmiş ailelerin yanında kalarak ömür boyu sürecek anılar ve bağlantılar oluşturabilirsiniz. Aile seçimlerinde ekip çok titiz davranıyor, bizzat biliyorum.

- Yurt konaklamaları: Toronto ve Vancouver Kanadalı ve uluslararası öğrencilerle birlikte yaşayıp haftanın 7 günü 3 öğün yemekle modern yaşam alanları ya da yemeksiz olarak özel veya paylaşımlı konaklama seçenekleri bulunmaktadır.

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder