adscode
adscode

İstanbul’da kayıt dışı hiçbir yabancıya izin vermeyeceğiz

İstanbulun yeni Valisi Davut Gül ismini Gaziantep valiliği döneminde çok duymuştum Halkla olan iletişimi merak uyandırmıştı

Bu yazıdan sonra yeni Vali'mizi tanımamak olmazdı. Randevu istedim. Bayram yoğunluğu içerisinde kırmadı kabul etti. Pazar sabahı erken saatlerde İstanbul Valiliği'nde biraraya geldik. Kolarını sıvamış tatil günü kendisi ile görüşmek isteyen vatandaşın sırayla derdini dinliyor. Bir saat ara verdi. Bu kez yeni İstanbul Valisi Davut Gül anlattı, biz dinledik.

İSTANBUL ŞAMPİYONLAR LİGİNDE

İstanbul'da eğitim yılarında ve sonrasında yaşadım, çok gelip gittim. 23 yıllık mülki idare amirliğinden sonra İstanbul sürpriz olmadı. İstanbul dinamik ve şampiyonlar liginde bir şehir. Türkiye Yüzyılı'ndan istanbul'da yaşamak ve İstanbul halkına hizmet etme imkanı yakalamak onur verici. Bütün paydaşlarla beraber İstanbul sorunlarına çare bulmaya çalışacağız. En büyük şansımız İstanbul aşığı olan Sayın Cumhurbaşkanımız. İstanbul'u biliyor ve bir orkestra şefi gibi koordine ediyor. Desteğini hissettik ve hep hissedeceğiz.

HER VATANDAŞIN MESELESİ ÖNEMLİ

Hiçbir hizmet diğerinin alternatifi değil. Hiçbir kişinin meselesi diğerden daha önemli değil. Şehrin sorunlarına istatistiksel bakamayız. Herkesin meselesini kendi meselemiz olarak görüyoruz. Ama İstanbul'un afetlere hazırlanması, düzensiz göçle mücadele, trafik, bağımlılıkla mücadele, eğitim meselesi, sağlığa erişim, kültürel dokunun muhafazası, insanların sahilerle ve şehrin güzellikle buluşması, spor alanlarının arttırılması çok önemli. . Hiçbir konu diğerinden daha önemli değil.

TEK KİŞİLİK BAŞARIYA İNANMIYORUM

İşimi yapma konusunda bir çabam var. En çok sevilen en çok sevendir. Görev yaptığım yerleri seviyorum. Hizmet ettikçe mutlu oluyorum. Bunu bütün şehirle birlikte yapıyorum. Paydaşlarımız bizim için çok kıymetli. Hayırseverlere ve STK'lara ihtiyacımız var. Birlikte üretiyoruz, katkı sağlıyoruz, başarıyoruz ve mutlu oluyoruz.

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder