adscode
adscode

Gerçek bir Antalya gönüllüsü

Bir şef restoran sahibi düşünün yaşadığı kente gittiğinizde sizi sadece kendi mekânında ağırlamakla yemeklerini tattırmakla kalmıyor

Bir şef, restoran sahibi düşünün, yaşadığı kente gittiğinizde sizi sadece kendi mekânında ağırlamakla, yemeklerini tattırmakla kalmıyor. Sevdiği, gittiği lezzet duraklarından, bir başkasının rakip olarak göreceği yeni açılan restoranlara, yerel üreticilerden restore edilmiş tarihi yapılara önemli olduğunu düşündüğü yerleri göstermek, tanıtmak istiyor.

Geçen hafta, cumartesi günleri Kanal D’de yayınlanan “Beşinci Tat” programımızın çekimleri için Antalya’daydık. Üç günlük kısa turumuz 7 Mehmet’in üçüncü kuşağı gönüllü rehberimiz Mehmet Akdağ olmasaydı böylesi dolu dolu ve verimli geçmezdi.

Mehmet Akdağ - Müge Akgün - Ali Bahar

7 Mehmet’te yaptığımız çekimlerde konuğumuz Antalya Ticaret ve Sanayi Odası/ATSO ve Organize Sanayi Bölgesi /OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar’dı.

Doğma büyüme Antalyalı, aynı zamanda et ve süt ürünleri üretimi yapan Bahar’ın söylediği gibi Antalya ülkemizin turizm gelirleri kadar sebze ve meyve ihracatıyla da katma değeri büyük kentlerinden. Ürün kalitesi yüksek. Gastronomi kültürünün gelişmesi, restoranlarıyla da cazibe merkezi olması için her türlü alt yapıya sahip.

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder