adscode
adscode

Coşkulu bir dolunay

O yüzden önümüzdeki günleri önyargılara takılmadan başkalarının düşüncelerine saygı göstererek hoşgörülü bir şekilde geçirmekte fayda var

Genel anlamda olaylara iyimser yaklaşacağımız bir dolunay süreci bizi bekliyor. Geleceğe yönelik planlar yapmaya daha hevesli olacağız. O yüzden önümüzdeki günleri önyargılara takılmadan, başkalarının düşüncelerine saygı göstererek, hoşgörülü bir şekilde geçirmekte fayda var.

Önümüzdeki hafta 4 Haziran’da 13 derece Yay burcunda dolunay meydana gelecek. Bu dolunayda Alwaid yıldızı etkin olacak. Bu dolunayın bireyler, dünya ve Türkiye üzerindeki etkilerine birlikte göz atalım.

Yay burcundaki dolunay önümüzdeki 10 günlük dönemi etkisi altına alabilir ve hayatımızda Yay burcunun sembolize ettiği konulara daha fazla odaklanabiliriz. Yayateş elementine ait bir burçtur ve genellikle coşkulu, maceraperest ve iyimser kişilik özellikleriyle tanınır. Bilgelik, keşif ve öğrenme arzusuyla ilişkilendirilir. Doğaüstü deneyimlere açıklık, yolculuklar, eğitim ve felsefeye olan ilgisiyle bilinir. 

Demek ki bu dolunay süreci enerjimizin yükseleceği, coşkumuzun, motivasyonumuzun artacağı bir zamana işaret ediyor. Maceralara atılmaya ve yeni deneyimlere açık olacağız. Genel anlamda olaylara iyimser yaklaşacağımız, bardağın dolu tarafından bakmaya istekli olacağımız günler bizi bekliyor.

Yeni eğitimlere katılacağımız, spora başlayabileceğimiz bir süreç olabilir. Bunun yanı sıra yurtdışıyla ilgili önemli işlerimizi halledebilir, seyahatler organize edebiliriz.

Bu dolunay, Yay burcunun özelliklerini vurgulayan; genişleme, özgürlük arayışı ve bilgelikle ilgili konuları ön plana çıkaran bir etki yaratabilir. Daha özgür hareket etmek isteyebilir, hayatın anlamını daha derinden sorgulayabiliriz. İnanç sistemlerimizi, felsefelerimizi ve değerlerimizi gözden geçirme eğiliminde olabiliriz. Seyahat etmek, farklı kültürleri deneyimlemek, yeni eğitim fırsatlarına açık olmak gibi konular önem kazanabilir. Yeni hedefler belirleme, büyük projelere odaklanma ve kişisel gelişim için adımlar atmaya yönelik motivasyonumuz artabilir. Tabii bu dolunayı büyük önyargılara takılmadan, hiçbir konuyu fanatikçe ele almadan, başka insanların düşüncelerine saygı göstererek, sorumluluklardan kaçmadan, hoşgörülü bir şekilde geçirmekte fayda var.

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder