adscode
adscode

15 Temmuzun 7 yılında İletişim Başkanı Altun İşgal girişimiydi dedi

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından 7 yıl geçti Yedi yılda yapılan mücadeleyi mücadelede gelinen durumu yurtdışındaki FETÖ örgütü mensuplarına karşı atılacak adımları İletişim Başkanı Fahrett

FETÖ TÜRKİYE’DE OPERASYON KABİLİYETİNİ YİTİRDİ’

- Tüm bu saydığımız süreçlerde eğer Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı mücadele ve kararlı politikalar olmasaydı, bugün aklımıza bile getirmek istemeyeceğimiz farklı şeyler konuşulurdu.

- FETÖ ile mücadeleyi devletimizin çok boyutlu ve büyük bir başarıyla yürüttüğünü net bir şekilde söyleyebiliriz.

- Burada örgüt militanlarının yakalanmasından daha da önemlisi, örgütün operasyonel gücünü kırarak bir tehdit unsuru olmaktan çıkarmaktır. Bu kapsamda devletin ilgili kurumları son derece ileri seviyede bir eşgüdüm içerisinde çalışıyor.

- Bir yandan örgütün gizli hücrelerini tespit edip çökertirken diğer yandan ekonomik kaynaklarını kurutmanın gayreti içerisindeyiz.

- Şunu kesin bir dille söyleyebiliriz; FETÖ’nün bugün ne 15 Temmuz’daki gibi bir darbe girişimine kalkışacak ne de bunu hayal edecek takati kalmıştır.”

‘14 MAYIS SEÇİMLERİNİN ARDINDAN SON UMUTLARI DA SUYA DÜŞTÜ’

14 Mayıs seçim sürecine dikkati çeken Altun, şu tespitlerde bulundu:

- FETÖ vari bir zihniyet kalıntısının hâlâ var olabildiğini maalesef son olarak geçtiğimiz seçimlerde tecrübe ettik.

- 14 Mayıs seçimlerinin ardından FETÖ’nün ve FETÖ gibi ülkemizle ilgili hain planlar içerisinde olan terör örgütleri ve onların uzantılarının son umutları da suya düşmüştür.

- Sayın Cumhurbaşkanımızla ve hükümetimizle ilgili birçok yalan ve iftira kampanyası hem yurtiçi hem uluslararası kamuoyunda yaygınlaştırılmaya, milli iradenin tecellisi FETÖ gibi terör örgütlerince sabote edilmeye çalışıldı. Hakikatin yanında olanlar ve ahlaki duruşundan taviz vermeyenler bir kez daha zafer kazandı.

- Son seçimlerde cumhurbaşkanlığına aday olan liderlerden birine yönelik kurgulanan kumpas ve şantaj, FETÖ zihniyetinin ve FETÖ’cü yöntemlerin hâlâ işe yarayacağını düşünen birtakım odakların mevcut olduğunu gösteriyor.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN DIŞ BAĞLANTILARI

GELELİM örgütün dış bağlantılarına. Örgütün dünyanın birçok ülkesinde finans ve insan kaynağı temin etmeye çalıştığını belirten Altun, Türkiye’nin müttefiklerine çağrıda bulundu:


 
 

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder